Închide meniul
Video

„Greul” Pîrvulescu, mesaj războinic din satul din România în care toată lumea face lupte: „O să intre cu dulăul în cușcă!” iFight HEROES, ”Bătălie în pandemie”, este pe 19 noiembrie, la Antena 1, imediat după X-Factor

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 21:31

Reclamă

Mădălin Pîrvulescu

Captură Antena Sport

Greul Pîrvulescu și Adrian Chiriță fac mușchi pe câmp ca să dea bine cu pumnul în cușca de MMA. ”Eu mă ocup, alături de tatăl meu, cu gestionarea culturilor. Tatăl meu a făcut lupte libere înainte. Suntem un sat plin de sportivi”, a spus Mădălin Pîrvulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ce anturaj crești, tinzi spre el. Noi, fiind sportivi, părinții noștri au fost sportivi”, a spus și Adrian Chiriță. Lupte greco-romane, box, jiu jitsu brazilian, kickboxing și lupte tradiționale tătărești mai știu băieții din Moșneni.

Chiar este un avantaj că trăiesc aici. Trăim departe de agitația celor de la oraș”, a spus Adrian Chiriță. „Vreau să ajung cât mai sus, să mă lupt cu cei mai buni, ca să pot să fiu cel mai bun”, a spus și Mădălin Pîrvulescu.

Mădălin Pîrvulescu va lupta la iFight HEROES

Luptătorul fermier se mândrește și cu dulăii de la fermă. Doar el se poate apropia de ciobăneștii volkodav.

Ăsta e din Rusia și ăsta e crescut la mine în curte. Și dacă sunt frați, tot se ceartă și se bat”, a mai spus Pîrvulescu.

Reclamă

Pîrvulescu îi pregătește infernul rivalului din cușcă vineri, pe 19 noiembrie, în direct pe Antena 1 și pe AntenaPlay.

„Adverasrului meu vreau să îi transmit că o să intre cu dulăul în cușcă”, e mesajul războinic al lui Mădălin Pîrvulescu.

iFight HEROES, ”Bătălie în pandemie”, este pe 19 noiembrie, la Antena 1, imediat după X-Factor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și