Închide meniul

România – Islanda 0-0 | Denis Alibec, pus la zid. Critici dure pentru atacantul lui CFR Cluj. „De vreo 4 ani nu e pregătit!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 11:05

Reclamă
România – Islanda 0-0 | Denis Alibec, pus la zid. Critici dure pentru atacantul lui CFR Cluj. „De vreo 4 ani nu e pregătit!

Denis Alibec, pus la zid după România - Islanda 0-0

Profimedia

Dumitru Dragomir s-a enervat la culme după meciul din Ghencea. Fostul șef la LPF l-a pus la zid pe Denis Alibec, jucătorul titularizat de Mirel Rădoi în centrul atacului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir l-a pus la zid pe Denis Alibec

„Am jucat doar în lateral. Doamne, Doamne… Eram necăjit că nu se ridică nimeni. În afara ocaziei lui Hagi, a mai fost doar șansa lui Alibec, care a avut o cursă lungă, dar și-a făcut greșit bine pașii.

Probabil a obosit, nu pare bine pregătit. De vreo 4 ani nu e pregătit! Am jucat doar cu pase laterale. Cum să dai gol din lateral, băi fraților?!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Denis Alibec a fost titularizat de Mirel Rădoi în detrimentul lui Andrei Ivan, poate singurul atacant din lotul României care traversează o formă bună. Ales jucătorul lunii octombrie în Liga 1, Ivan a înscris 8 goluri în acest campionat intern.

De cealaltă parte, Denis Alibec a înscris doar două goluri în acest sezon pentru CFR Cluj. Atacantul de 30 de ani a avut multe probleme și cu accidentările.

Reclamă

România – Islanda 0-0. Tricolorii nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj

Tricolorii nu au reușit să câștige marele meci din Ghencea și nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj. România a început curajos meciul cu Islanda. Cea mai mare ocazie a tricolorilor a venit de la Florin Tănase, care a deviat pe spate la un corner, dar în drumul balonului s-a aflat, neinspirat, Alin Toșca, care a trimis mingea peste poartă.

Au ratat și islandezii ocaziile lor în prima repriză. Cea mai mare a avut-o decarul Gudmundson, care a șutat puțin pe lângă poarta lui Niță după ce l-a fentat pe Cicâldău.

Islanda a început mai tare repriza a doua și a ratat o ocazie mare la un corner, când Ianis Hagi a respins mingea chiar de pe linia porții. Același Ianis Hagi a fost protagonistul celei mai mari ocazii a meciului, în minutul 85, când a șutat în bară, de la distanță.

Reclamă 4 / 0/3

După 0-0 cu Islanda, România nu mai este la mâna ei pentru calificarea la baraj. Tot azi, Macedonia de Nord a învins Armenia cu 5-0. Asta înseamnă că tricolorii au nevoie de o victorie la scor cu Liechtenstein, în timp ce Islanda trebuie să încurce Macedonia în ultima etapă.

Ultima etapă programează, la 14 noiembrie, partidele Liechtenstein – Romania, Armenia – Germania şi Macedonia de Nord – Islanda, toate de la ora 19.00.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și