Închide meniul

România – Islanda 0-0 | Denis Alibec, pus la zid. Critici dure pentru atacantul lui CFR Cluj. „De vreo 4 ani nu e pregătit!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 11:05

România – Islanda 0-0 | Denis Alibec, pus la zid. Critici dure pentru atacantul lui CFR Cluj. „De vreo 4 ani nu e pregătit!

Denis Alibec, pus la zid după România - Islanda 0-0

Profimedia

Dumitru Dragomir s-a enervat la culme după meciul din Ghencea. Fostul șef la LPF l-a pus la zid pe Denis Alibec, jucătorul titularizat de Mirel Rădoi în centrul atacului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir l-a pus la zid pe Denis Alibec

„Am jucat doar în lateral. Doamne, Doamne… Eram necăjit că nu se ridică nimeni. În afara ocaziei lui Hagi, a mai fost doar șansa lui Alibec, care a avut o cursă lungă, dar și-a făcut greșit bine pașii.

Probabil a obosit, nu pare bine pregătit. De vreo 4 ani nu e pregătit! Am jucat doar cu pase laterale. Cum să dai gol din lateral, băi fraților?!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Denis Alibec a fost titularizat de Mirel Rădoi în detrimentul lui Andrei Ivan, poate singurul atacant din lotul României care traversează o formă bună. Ales jucătorul lunii octombrie în Liga 1, Ivan a înscris 8 goluri în acest campionat intern.

De cealaltă parte, Denis Alibec a înscris doar două goluri în acest sezon pentru CFR Cluj. Atacantul de 30 de ani a avut multe probleme și cu accidentările.

Reclamă

România – Islanda 0-0. Tricolorii nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj

Tricolorii nu au reușit să câștige marele meci din Ghencea și nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj. România a început curajos meciul cu Islanda. Cea mai mare ocazie a tricolorilor a venit de la Florin Tănase, care a deviat pe spate la un corner, dar în drumul balonului s-a aflat, neinspirat, Alin Toșca, care a trimis mingea peste poartă.

Au ratat și islandezii ocaziile lor în prima repriză. Cea mai mare a avut-o decarul Gudmundson, care a șutat puțin pe lângă poarta lui Niță după ce l-a fentat pe Cicâldău.

Islanda a început mai tare repriza a doua și a ratat o ocazie mare la un corner, când Ianis Hagi a respins mingea chiar de pe linia porții. Același Ianis Hagi a fost protagonistul celei mai mari ocazii a meciului, în minutul 85, când a șutat în bară, de la distanță.

Reclamă 4 / 0/3

După 0-0 cu Islanda, România nu mai este la mâna ei pentru calificarea la baraj. Tot azi, Macedonia de Nord a învins Armenia cu 5-0. Asta înseamnă că tricolorii au nevoie de o victorie la scor cu Liechtenstein, în timp ce Islanda trebuie să încurce Macedonia în ultima etapă.

Ultima etapă programează, la 14 noiembrie, partidele Liechtenstein – Romania, Armenia – Germania şi Macedonia de Nord – Islanda, toate de la ora 19.00.

Recomandări
  • Denis Alibec, pus la zid după România – Islanda 0-0
  • Critici dure pentru atacantul lui CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și