Închide meniul
Foto

Lovitură totală pentru Anamaria Prodan: „Vrei să te dai smart, dar pui tabla invers”. Sute de oameni au râs de vedetă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 noiembrie 2021, 19:28

Lovitură totală pentru Anamaria Prodan: „Vrei să te dai smart, dar pui tabla invers”. Sute de oameni au râs de vedetă

Anamaria Prodan, mesaj pentru Cătălin Botezatu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a încasat o lovitură extrem de dură în mediul online. Dacă pe plan personal trece printr-o perioadă gre, acum agentul FIFA are şi alte probleme. De această dată, de imagine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură totală pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a postat o poză pe Instagram în care pare că e implicată într-o partidă de șah pe care face tot posibilul să o câștige. Această imagine i-a adus însă prejudicii de imagine. Cei din clubul sahisti.ro s-au amuzat de situaţia în care singură s-a pus vedeta. „Atunci când vrei să te dai smart, dar joci șah cu tabla pusă invers, și dezvolți Regele în primele trei mutări!”, au scris administratorii paginii de Facebook a siteului. Sute de internauţi au văzut totul şi s-au amuzat pe seama vedetei.

 

Probleme mari pentru vedetă în scandalul divorţului

Anamaria Prodan are mari probleme după ce Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze după 15 ani de căsnicie. Antrenorul are o relaţie cu Corina Caciuc care îi va dărui un băieţel peste aproximativ 6 luni. Anamaria Prodan a vorbit, recent, și despre consecințele divorțului de Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

„Am stat de vorbă, nu știm exact ce s-a întâmplat, dar vom afla, luăm lucrurile încet așa cum vin și trăim frumos pentru că atunci când iubești un om, îl lași să facă ceea ce îl face pe el fericit și alegerile noastre dacă sunt ieftine, plătim scump. Cu siguranță, el se vă trezi, vă cauta să vadă ce s-a întâmplat și de unde au venit lucrurile astea în viață familiei lui.

Dacă nu se va trezi, în altă viață când va veni, va repara greșeala și uite așa… Dacă se va trezi, nimeni nu o să rămână nepedepsit. Nimeni care a stat în spate și și-a dorit și acum se bucură pe toate terasele din București. Nu are de ce să se bucure pentru că cine rade la urmă, râde mai bine. Știu că nu o să rămân singură, o să caut fericirea toată viața și o să mă mărit”, a declarat Anamaria Prodan, conform Kanal D.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și