Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu, așa cum nu l-a mai văzut nimeni, până acum! Ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB la despărțirea de jucători

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2021, 8:23

Edi Iordănescu, așa cum nu l-a mai văzut nimeni, până acum! Ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB la despărțirea de jucători

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu a ieșit de la întâlnirea cu jucătorii extrem de emoționat. „Nu m-ați mai văzut niciodată așa„, a spus fiul lui Anghel Iordănescu, aproape cu lacrimi în ochi, la întâlnirea cu jurnaliștii. AS.ro a aflat că atât tehnicianul, cât și jucătorii au avut lacrimi în ochi la despărțire. Cei care au început au fost fotbaliștii de la FCSB, care se atașaseră enorm de Edi. Iordănescu nu și-a a putut stăpâni nici el emoțiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu jr. a ajuns la baza din Berceni, luni, în jurul orei 9 dimineața, a semnat contractul de reziliere, după care a strâns toată echipa și staff-ul tehnic în jurul său, în vestiar. După cum spuneam mai sus, despărțirea a fost una emoționantă. Dovada a acestui fapt stă și gestul lui Olaru.

Edi Iordănescu, despărțire emoționantă de FCSB

După ce Edi Iordănescu a ieșit de la vestiar și se ducea către mașină, pentru a părăsi baza din Berceni, Olaru a alergat către el. Tehnicianul l-a luat de cap, părintește, și i-a dat un ultim sfat.

E un moment emoționant, chiar dacă s-a mutat baza în altă parte. Nu m-ați mai văzut niciodată emoționat. Am simțit că pe zi ce trece se crea o anumită unitate, o anumită familie. Sunt lucruri care se crează în timp„, a spus Edi Iordănescu la despărțirea de FCSB.

Edi Iordănescu, supărat că a plecat de la FCSB

Edi Iordănescu susține că nu și-a dorit să plece de la FCSB și i-a mulțumit lui Gigi Becali pentru faptul că i-a dat posibilitatea de a antrena clubul pe care-l iubește, chiar și pentru 3 luni.

Reclamă

Dacă sunt pentru ceva recunoscător patronului, este că mi-a dat posibilitatea să redescopăr dragostea uriașă pe care suporterii o au pentru acest club. Le mulțumesc pentru cum m-au tratat, cum m-au primit, prin reacția pe care au avut-o acum, la despărțire. Sunt supărat că nu am putut să-i bucur, împreună cu echipa, să câștigăm acest campionat„, a mai spus Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și