Închide meniul
UPDATE

Edi Iordănescu a fost la baza din Berceni. Primele imagini cu antrenorul, după scandalul cu Gigi Becali. Ultrașii au venit să-l susțină. Gheorghe Mustață, discuție aprinsă la telefon cu Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2021, 10:25

Edi Iordănescu a fost la baza din Berceni. Primele imagini cu antrenorul, după scandalul cu Gigi Becali. Ultrașii au venit să-l susțină. Gheorghe Mustață, discuție aprinsă la telefon cu Gigi Becali

Edi Iordănescu își va lua la revedere de la jucători

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Update: Ultrașii FCSB au venit la baza de antrenament pentru a-l susține de Edi Iordănescu. Antrenorul roș-albaștrilor a fost extrem de emoționat după ce a discut cu GHeorghe Mustață și al ți lideri din galerie. Liderul ultrașilor a avut, după aceea, o discuție aprinsă cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Edi Iordănescu, susținut de ultrași în războiul cu Gigi Becali

Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB, deși echipa era pe un trend ascendent. Chiar și așa, Gigi Becali a fost extrem de nemulțumit de jocul prestat și a declanșat atacuri în valuri la adresa antrenorului. Până la urmă., Edi Iordănescu a cedat și a decis să își rezilieze contractul, deși avea varianta de a aștepta să fie demis și să primească 500.000 de euro.

Edi Iordănescu a ajuns la baza din Berceni a FCSB pentru a-și lua „la revedere!” de la jucători

Edi Iordănescu a avut o primă apariție publică, după scandalul cu Gigi Becali. Antrenorul a mers la baza din Berceni pentru a-și lua lucrurile și a se saluta cu jucătorii. Iordănescu a ajuns la bază încă de la primele ore ale dimineții. Imediat după el a ajuns și MIhai PIntilii, cel care va fi antrenor – interimat până când Gigi Becali va găsi o soluție.

Edi Iordănescu nu a suportat să nu conducă totul la FCSB

AS.ro a aflat motivul real pentru care Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB, și chiar să renunțe la clauza de reziliere pe care o avea în contract. Din câte se pare, Iordănescu a părăsit FCSB pentru că nu ar fi fost de acord niciodată ca Becali să se implice în alcătuirea echipei sau la schimbări.

Reclamă

Becali ar fi dorit să se implice din nou la echipă și sa fie ascultat când se face primul 11 sau la schimbări, așa cum AS.ro v-a anunțat încă de ieri. Edi Iordănescu nu a acceptat în ruptul capului așa ceva și i-ar fi transmis finanțatorului că preferă să plece pentru ca echipa să aibă liniște.

În acest moment, FCSB mai are de recuperat 8 puncte față de CFR, formația de pe primul loc. Trebuie specificat faptul că Iordănescu a reușit să lege o serie destul de bună de succese, în condițiile în care echipa a fost grav lovită de COVID-19 și de accidentări.

Anunțul oficial făcut de FCSB după despărțirea de Edi Iordănescu

FCSB a anunțat oficial despărțirea de Edi Iordănescu, printr-un comunicat emis pe rețelele de socializare. Astfel, vicecampioana dezvăluie că ruperea contractului a fost de comun acord, fără pretenții financiare din partea antrenorului, la fel cum susținea și Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

”Mulțumim, Edward Iordănescu! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți.

Echipa noastră a obținut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de șapte victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere în Liga 1, precum și calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

Clubul nostru îi mulțumește pentru implicarea și efortul depus în conducerea echipei și îi dorește mult succes în continuare!”, e mesajul celor de la FCSB, pe contul oficial de Instagram.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și