Închide meniul

Gică Hagi pune presiune pe viitorul selecţioner: „E responsabil de rezultate”. Anunţ uriaş despre Mondialul din 2026

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 noiembrie 2021, 22:39

Reclamă
Gică Hagi pune presiune pe viitorul selecţioner: „E responsabil de rezultate. Anunţ uriaş despre Mondialul din 2026

Gică Hagi pune presiune pe noul selectioner

Hepta

Gică Hagi nu vrea să spună nimic despre revenirea pe banca echipei naţionale a României, dar pune presiune pe viitorul selecţioner al ţării noastre. Este obligat să facă performanţă. Mai mult, Regele laudă actuala generaţie de la echipa naţională, chiar dacă am ratat calificarea la Mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi pune presiune pe viitorul selecţioner

„M-am simţit mândru în Italia şi aici. România are viitor. Trebuie însă să construim. Avem nevoie de un proiect învingător. Copiii ăştia merită antrenori cum am avut şi noi. Şi ei vor calificări. Sunt primii care îşi doresc. Avem jucători să construim o echipă puternică. Eu muncesc la clubul meu. Sunt mic şi fac şi aduc câte ceva. Toţi ştim fotbal, dar mai greu e la practică, acolo în iarbă. Nu sunt de acord cu reconstrucţia. Aia a căzut de mult. Ne trebuie o construcţie, să luptăm cu orice adversar, de la egal la egal”, a dezvăluiti Gică Hagi, conform digisport.ro.

Mai mult, Gică Hagi le-a transmis actualilor tricolori că vrea o mare performanţă de la ei. „Vreau să mă scoată în stradă, eu îi iubesc, mie îmi plac. Cine va fi responsabil de echipa de seniori să ştie că istoria îl obligă. E responsabil de rezultate”, a mai spus Gică Hagi. .

Anunţ uriaş al lui Gică Hagi

Gică Hagi face un anunţ uriaş. E convins că actuala generaţie va ajunge la Mondialul din 2026, din America şi va reuşi o performanţă mai mare decât Generaţia de Aur. „Veţi vedea că în 2026 ei vor face o performanţă mai bună ca a noastră, pentru că totul e un destin. Generaţia care vine trebuie să ne depăşească”, a mai spus Gică Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și