Închide meniul

Gică Hagi, anunț despre revenirea la echipa națională. „Personal, cred că poți să planifici succesul!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 noiembrie 2021, 22:07 / Actualizat: 19 noiembrie 2021, 10:18

Reclamă
Gică Hagi, anunț despre revenirea la echipa națională. „Personal, cred că poți să planifici succesul!

Gică Hagi, despre revenirea la echipa națională

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigă Hagi a fost unul dintre cele mai vehiculate nume care ar putea să preia banca echipei naționale, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, anunț despre revenirea la echipa națională

„Oricine își dorește ca România să se califice. Nimeni nu garantează 100% o calificare. Vedem că în ultima perioadă, la Mondiale, de 20 de ani, tot ni se promite. Eu, personal, cred că poți să planifici acest succes creând o generație foarte puternică, una care să aibă rezultate și continuitate.

Trebuie să construiești o generație. Să promiți e cel mai ușor. Venim cu scuze și alibiuri. Un proiect pentru mine trebuie să fie câștigător.

Nu vreau să discut despre asta (n.r. – să vină la echipa națională). Eu doar am intrat ca un simplu suporter al echipei naționale. Nu mă schimb, sunt același, sunt încrezător, cred că există jucători interesanți cu care se poate construi o generație foarte puternică„, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi a mai fost selecționerul echipei naționale în 2001, imediat după retragerea din cariera de jucător, dar nu a rezistat decât patru meciuri. „Regele” a pierdut barajul de calificare la CM 2002 din Japonia sin Coreea de Sud, fiind învins de Slovenia.

Reclamă
Reclamă

Gică Hagi, avertisment pentru noul selecţioner

Gică Hagi trage un semnal de alarmă legat de viitorul naţionalei României. „Regele” îl avertizează pe urmaşul lui Mirel Rădoi, care vine după şase campanii de calificare la Mondiale ratate. Culmea e că multă lume din fotbalul românesc îl propune chiar pe liderul Generaţiei de Aur în funcţia lăsată liberă de Rădoi.

”Un proiect pe 10 ani ne trebuie, pentru că nu se poate altfel. E realitatea, e simplă. România îşi doreşte un proiect mare, cu o singură strategie şi să fii mare. Am spus-o de 100 de ori. Doar acest proiect stă în picioare, la echipa mare. Nu mă interesează ce fac sârbii, italienii. Cauza trebuie găsită, care e problema, ce trebuie făcut în viitor.

Nu se trece nimic, se construieşte. Nu mai avem temelie, nu mai avem fundaţie,. Trebuie să contruim tot, ca să ajungi să ai o mentalitate şi o echipă mare. Eu vă vorbesc că de acum trebuie să vorbim despre un proiect. Cu care, cu cine va fi, cine sunt jucătorii. Trebuie să contruieşti ceva foartte puternic. Când am făcut un meci bun, mamă ce miracol am făcut. Mie îmi plac poriectele pe termen mediu şi lung şi proiecte care reuşesc”,  a declarat Gică Hagi, citat de telekomsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și