Închide meniul

Decizie radicală a lui Mihai Stoica! S-a întâmplat imediat după plecarea lui Edi Iordănescu: „Sunt prea bătrân”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 0:07

Reclamă
Decizie radicală a lui Mihai Stoica! S-a întâmplat imediat după plecarea lui Edi Iordănescu: „Sunt prea bătrân

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei declaraţii de presă / Captură Antena Sport

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB, cauzată de scandalul cu Gigi Becali, l-a făcut şi pe Mihai Stoica să facă un pas în spate. Managerul general al vicecampioanei spune că nu va mai sta pe bancă de acum, aşa cum obişnuia în mandatul lui Iordănescu Jr. Meme şi-a motivat decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizie radicală a lui Mihai Stoica

Iordănescu Jr. fusese cel îl care convinsese pe MM să revină lângă echipă, pe bancă. Acum, Stoica nu mai vrea să stea pe margine. „Nu mai rămân pe bancă. Nu mai am vârsta pentru a sta pe bancă. Mă enervez rău de tot. Sunt prea bătrân. Anii au lăsat urme, chiar nu-mi arde”, a dezvăluit Mihai Stoica, conform telekomsport..ro.

„N-am crezut că există ceva sau cineva care-mi poate reda motivația profesională. Bine ai venit, Edi”, spunea oficialul vicecampioanei în august, în momentul în care Iordănescu jr. a semnat cu FCSB.

Dezvăluiri despre plecarea lui Edi Iordănescu

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit pe larg despre plecarea lui Edi Iordănescu şi a dezvăluit ce s-a întâmplat în interiorul clubului. „După toate discuțiile și mesajele trimise de Gigi, patronul îi spusese lui Edi: «M-am convins, rămâi, iar apoi pleci în glorie. Eu chiar mă culcasem liniștit. Apoi, m-am trezit a doua zi și am văzut postarea lui Edi Iordănescu de pe facebook și mi-am dat seama că ruptura e totală”, a spus Stoica, conform sursei citate.

Totodată, Mihai Stoica crede că între Gigi și Edi Iordănescu a existat o profundă lipsă de comunicare. „Gigi e obișnuit să vorbească cu mine orice problemă. Cu Edi nu vorbea. A fost o lipsă de comunicare”, a mai declarat Mihai Stoica.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și