Închide meniul

Decizie radicală a lui Mihai Stoica! S-a întâmplat imediat după plecarea lui Edi Iordănescu: „Sunt prea bătrân”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 0:07

Decizie radicală a lui Mihai Stoica! S-a întâmplat imediat după plecarea lui Edi Iordănescu: „Sunt prea bătrân

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei declaraţii de presă / Captură Antena Sport

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB, cauzată de scandalul cu Gigi Becali, l-a făcut şi pe Mihai Stoica să facă un pas în spate. Managerul general al vicecampioanei spune că nu va mai sta pe bancă de acum, aşa cum obişnuia în mandatul lui Iordănescu Jr. Meme şi-a motivat decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizie radicală a lui Mihai Stoica

Iordănescu Jr. fusese cel îl care convinsese pe MM să revină lângă echipă, pe bancă. Acum, Stoica nu mai vrea să stea pe margine. „Nu mai rămân pe bancă. Nu mai am vârsta pentru a sta pe bancă. Mă enervez rău de tot. Sunt prea bătrân. Anii au lăsat urme, chiar nu-mi arde”, a dezvăluit Mihai Stoica, conform telekomsport..ro.

„N-am crezut că există ceva sau cineva care-mi poate reda motivația profesională. Bine ai venit, Edi”, spunea oficialul vicecampioanei în august, în momentul în care Iordănescu jr. a semnat cu FCSB.

Citește și:

Dezvăluiri despre plecarea lui Edi Iordănescu

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit pe larg despre plecarea lui Edi Iordănescu şi a dezvăluit ce s-a întâmplat în interiorul clubului. „După toate discuțiile și mesajele trimise de Gigi, patronul îi spusese lui Edi: «M-am convins, rămâi, iar apoi pleci în glorie. Eu chiar mă culcasem liniștit. Apoi, m-am trezit a doua zi și am văzut postarea lui Edi Iordănescu de pe facebook și mi-am dat seama că ruptura e totală”, a spus Stoica, conform sursei citate.

Totodată, Mihai Stoica crede că între Gigi și Edi Iordănescu a existat o profundă lipsă de comunicare. „Gigi e obișnuit să vorbească cu mine orice problemă. Cu Edi nu vorbea. A fost o lipsă de comunicare”, a mai declarat Mihai Stoica.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și