Închide meniul

Veste uriaşă pentru Olimpiu Moruţan! S-a aflat chiar înaintea derby-ului cu Fenerbahce. Fatih Terim se bazează pe român

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 8:36

Reclamă
Veste uriaşă pentru Olimpiu Moruţan! S-a aflat chiar înaintea derby-ului cu Fenerbahce. Fatih Terim se bazează pe român

Probleme pentru Olimpiu Moruţan

Profimedia

Problemele medicale pe care le-a acuzat Olimpiu Moruţan după prezenţa la meciurile României cu Islanda şi Liechtenstein, din preliminariile CM 2022, au fost rezolvate. Internaţionalul român se întorsese la Galatasaray cu dureri la coapsa dreaptă și ratase câteva antrenamente după revenirea în Turcia. Se pare însă că problemele s-au terminat şi românul a revenit la antrenamentele echipei turce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste uriaşă pentru Olimpiu Moruţan!

Astfel, sunt șanse mari ca Olimpiu Moruțan să fie titular la Galatasaray în derby-ul cu Fenerbahce, de duminică, de la ora 18:00, în runda a 13-a din campionatul Turciei, conform fotomac.com.tr. Astfel, Fatih Terim se poate baza în acest meci pe Moruţan, dar are alte probleme de lot importante. Este vorba despre Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Sofiane Feghouli, Mostafa Mohamed, Bartug Elmaz și Kaan Arslan care sunt indisponibili.

Moruţan, printre preferaţii lui Fatih Terim

Olimpiu Moruţan este unul dintre preferaţii antrenorului Fatih Terim, conform presei din Turcia. Românul are deja 14 meciuri, trei goluri și două pase decisive. Derby-ul cu Fenerbahce poate fi al doilea al său din Turcia, după cel cu Beșiktaș, în care celălalt român, Alexandru Cicâldău a înscris în înfrângerea, 1-2. Terim este impresionat de calitățile individuale ale lui Moruţan şi speră ca în viitor acesta să reprezinte o bună afacere pentru club.

Moruțan a fost achiziționat pentru aproape 5 milioane de euro de la FCSB, iar el ar urma să fie vândut pentru 20 de milioane de euro, fix suma la care spera Gigi Becali la un moment dat să o obţină pentru Moruţan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman Vezi toate știrile
Citește și