Închide meniul

Veste uriaşă pentru Olimpiu Moruţan! S-a aflat chiar înaintea derby-ului cu Fenerbahce. Fatih Terim se bazează pe român

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 8:36

Veste uriaşă pentru Olimpiu Moruţan! S-a aflat chiar înaintea derby-ului cu Fenerbahce. Fatih Terim se bazează pe român

Probleme pentru Olimpiu Moruţan

Profimedia

Problemele medicale pe care le-a acuzat Olimpiu Moruţan după prezenţa la meciurile României cu Islanda şi Liechtenstein, din preliminariile CM 2022, au fost rezolvate. Internaţionalul român se întorsese la Galatasaray cu dureri la coapsa dreaptă și ratase câteva antrenamente după revenirea în Turcia. Se pare însă că problemele s-au terminat şi românul a revenit la antrenamentele echipei turce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste uriaşă pentru Olimpiu Moruţan!

Astfel, sunt șanse mari ca Olimpiu Moruțan să fie titular la Galatasaray în derby-ul cu Fenerbahce, de duminică, de la ora 18:00, în runda a 13-a din campionatul Turciei, conform fotomac.com.tr. Astfel, Fatih Terim se poate baza în acest meci pe Moruţan, dar are alte probleme de lot importante. Este vorba despre Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Sofiane Feghouli, Mostafa Mohamed, Bartug Elmaz și Kaan Arslan care sunt indisponibili.

Moruţan, printre preferaţii lui Fatih Terim

Olimpiu Moruţan este unul dintre preferaţii antrenorului Fatih Terim, conform presei din Turcia. Românul are deja 14 meciuri, trei goluri și două pase decisive. Derby-ul cu Fenerbahce poate fi al doilea al său din Turcia, după cel cu Beșiktaș, în care celălalt român, Alexandru Cicâldău a înscris în înfrângerea, 1-2. Terim este impresionat de calitățile individuale ale lui Moruţan şi speră ca în viitor acesta să reprezinte o bună afacere pentru club.

Moruțan a fost achiziționat pentru aproape 5 milioane de euro de la FCSB, iar el ar urma să fie vândut pentru 20 de milioane de euro, fix suma la care spera Gigi Becali la un moment dat să o obţină pentru Moruţan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și