Închide meniul

Noi probleme pentru Dinamo! Vestea pe care Mircea Rednic nu voia să o audă: „Avem întârzieri la salarii”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 10:50

Reclamă
Noi probleme pentru Dinamo! Vestea pe care Mircea Rednic nu voia să o audă: „Avem întârzieri la salarii

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo în decembrie 2021

Hepta

Mircea Rednic are parte de noi dureri de cap în încercarea de a o salva pe Dinamo de la retrogradare. Iuliu Mureşan, administratorul special al celor din Ştefan cel Mare spune că sunt întârzieri la salariile fotbaliştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea pe care Mircea Rednic nu voia să o audă

Iuliu Mureşan spune că fotbaliștii lui Dinamo își vor primi salariile după termenul stabilit. Totul se întâmplă din cauza faptului că sunt întârzieri la o tranşă din drepturile de televiziune. „Așteptăm niște bani care trebuie să vină din drepturile TV. Ar fi trebuit să vină pe data de 15. Am discutat la Ligă, se pare că vor intra cu o întârziere de o săptămână. Avem o întârziere de o săptămână la salarii. Banii care vor veni ne ajung să plătim salariile. Pentru prima dată de la intrarea în insolvență avem o întârziere de 4-5. Dar au înțeles băieții”, a spus Iuliu Mureșan, conform gsp.ro.

Iuliu Mureşan îl apără pe portarul Eşanu

Mihai Eșanu a comis o gafă o nouă gafă proporții în amicalul Dinamo – Astra, scor 2-1. Iuliu Mureșan încearcă să îl scuze pe goalkeeper. A dezvăluit ce a discutat cu Eşanu. „Mi-a explicat după meci, era supărat. Mi-a zis, fără să îl întreb, că a luat un gol stupid, iar. Era foarte concentrat, dar din cauza terenului i-a sărit mingea. În loc să dea cu gheata, a lovit cu călcâiul. El mi-a zis că era foarte concentrat”, a mai spus Eşanu, conform sursei citate.

Mai mult, Iuliu Mureşan a vorbit şi despre noua achiziţie a echipei din Ştefan cel Mare. Este vorba despre fundașul dreapta Petar Gluhakovic. Mircea Rednic va profita de această mutare și îl va muta pe Deian Sorescu în compartimentul ofensiv. „S-a profitat de această pauză, am organizat două meciuri amicale. A mai venit un fundaș dreapta, care pare activ, cu determinare. Cred că o să facă față. Dorința lui Mircea Rednic e să îl pună pe Sorescu mai sus, nu să îl blocheze fundaș dreapta. Și ieri a dat gol cu un șut din afara careului. E mai util acolo”, a spus Mureșan.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și