Închide meniul

OFICIAL | Mircea Rednic a mai făcut un transfer la Dinamo. „Câinii” și-au acoperit postul problemă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 noiembrie 2021, 16:42

OFICIAL | Mircea Rednic a mai făcut un transfer la Dinamo. „Câinii și-au acoperit postul problemă

Petar Gluhakovic a semnat cu Dinamo

Facebook Dinamo

Fundașul austriac Petar Gluhakovic, ultima oară la clubul croat Lokomotiva Zagreb, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a anunțat transferul lui Petar Gluhakovic

Născut pe 25 martie 1996, Petar Gluhakovic și-a început cariera la Austria Viena și a mai evoluat pentru echipa secundă a clubului din capitala Austriei, apoi la St. Polten, iar în urmă cu două sezoane, în vara anului 2019, a făcut pasul în prima ligă a Croației, la Lokomotiva Zagreb.

3 partide în grupele Europa League a evoluat Petar Gluhakovic pentru Austria Viena în toamna anului 2017, două cu AC Milan și una împotriva croaților de la Rijeka”, este anunțul oficial al lui Dinamo.

Ultimul meci oficial disputat de Gluhakovic a fost tocmai în noiembrie 2020. Jucătorul austriac va avea un salariu de 2000 de euro pe lună la Dinamo, potrivit gsp.ro. 250.000 de euro valorează Petar Gluhakovic, potrivit transfermarkt.com

Petar Gluhakovic a jucat doar 19 meciuri în ultimii trei ani. În 2018 a suferit o accidentare gravă la genunchi, care l-a ținut în afara terenului aproape un an. De atunci nu a bifat mai mult de 8 meciuri într-un sezon.

Reclamă

Cătălin Carp, Nikolaos Kainourgios, Tomas Vestenicky, Michel Espinosa și Marko Nunic sunt jucătorii aduși la Dinamo după venirea lui Mircea Rednic.

Citește și:

Tabelul definitiv al creanțelor de la Dinamo

Dinamo riscă să fie depunctată dacă nu are validat, în Instanță, planul de reorganizare al clubului. Mai are termen până la sfârșitul acestei luni! Creditorii care dețin creanțe în valoare de 90.42% din totalul valoric ar fi aprobat planul de reogranizare, anunță playsport.ro.

Dintre cei 139 de creditori cu drept de vot, unul singur a votat împotrivă! Este vorba de fostul jucător al lui Dinamo, Adam Nemec. Atacantul care a ajuns între timp la FC Voluntari nu a fost de acord cu planul de reogranizare. Slovacul are o creanță solicitată și acceptată de 435.951 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit sursei citate, Dinamo are o datorie acceptată de 26.793.329 lei, aproximativ 5,3 milioane de euro. Luni ar putea scăpa de emoțiile depunctării. Gruparea din Ștefan cel Mare are nevoie ca planul de reogranizare propus de administratorul judiciar, pentru debitoarea SC Dinamo 1948 SA, să fie validat de judecătorul sindic.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și