Închide meniul

Noi probleme pentru Dinamo! Vestea pe care Mircea Rednic nu voia să o audă: „Avem întârzieri la salarii”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 10:50

Noi probleme pentru Dinamo! Vestea pe care Mircea Rednic nu voia să o audă: „Avem întârzieri la salarii

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo în decembrie 2021

Hepta

Mircea Rednic are parte de noi dureri de cap în încercarea de a o salva pe Dinamo de la retrogradare. Iuliu Mureşan, administratorul special al celor din Ştefan cel Mare spune că sunt întârzieri la salariile fotbaliştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea pe care Mircea Rednic nu voia să o audă

Iuliu Mureşan spune că fotbaliștii lui Dinamo își vor primi salariile după termenul stabilit. Totul se întâmplă din cauza faptului că sunt întârzieri la o tranşă din drepturile de televiziune. „Așteptăm niște bani care trebuie să vină din drepturile TV. Ar fi trebuit să vină pe data de 15. Am discutat la Ligă, se pare că vor intra cu o întârziere de o săptămână. Avem o întârziere de o săptămână la salarii. Banii care vor veni ne ajung să plătim salariile. Pentru prima dată de la intrarea în insolvență avem o întârziere de 4-5. Dar au înțeles băieții”, a spus Iuliu Mureșan, conform gsp.ro.

Iuliu Mureşan îl apără pe portarul Eşanu

Mihai Eșanu a comis o gafă o nouă gafă proporții în amicalul Dinamo – Astra, scor 2-1. Iuliu Mureșan încearcă să îl scuze pe goalkeeper. A dezvăluit ce a discutat cu Eşanu. „Mi-a explicat după meci, era supărat. Mi-a zis, fără să îl întreb, că a luat un gol stupid, iar. Era foarte concentrat, dar din cauza terenului i-a sărit mingea. În loc să dea cu gheata, a lovit cu călcâiul. El mi-a zis că era foarte concentrat”, a mai spus Eşanu, conform sursei citate.

Mai mult, Iuliu Mureşan a vorbit şi despre noua achiziţie a echipei din Ştefan cel Mare. Este vorba despre fundașul dreapta Petar Gluhakovic. Mircea Rednic va profita de această mutare și îl va muta pe Deian Sorescu în compartimentul ofensiv. „S-a profitat de această pauză, am organizat două meciuri amicale. A mai venit un fundaș dreapta, care pare activ, cu determinare. Cred că o să facă față. Dorința lui Mircea Rednic e să îl pună pe Sorescu mai sus, nu să îl blocheze fundaș dreapta. Și ieri a dat gol cu un șut din afara careului. E mai util acolo”, a spus Mureșan.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și