Închide meniul

Legendele Stelei, umilite la FCSB! „În zece ani, nu am fost invitat nicăieri!”. Dezvăluirile legendei care a lucrat la echipa lui Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 8:31

Reclamă
Legendele Stelei, umilite la FCSB! „În zece ani, nu am fost invitat nicăieri!. Dezvăluirile legendei care a lucrat la echipa lui Gigi Becali

Acuzaţii dure la adresa lui Gigi Becali

Hepta

„Eroul” de la Sevilla a rupt tăcerea și a dezvăluit că timp de 10 ani a fost ignorat total de cei de la clubul lui Becali. Duckadam susține că, în perioada în care a lucrat la FCSB, nu a fost invitata niciodată la vreo petrecere sau nu a luat vreo primă după vreo calificare, deși era președintele de imagine al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu nu am fost nicăieri! În 10 ani, eu nu am fost niciodată invitat după un meci de calificare în Champions League sau ceva, se mai întâlneau, eu n-am fost nicăieri. Nici măcar la grătar la domnul Reghecampf. N-am primit în 10 ani de zile niciun leu primă de vreo calificare și cu asta basta”, a dezvăluit Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Familia Iordănescu, în „război” cu Gigi Becali

Ultimul scandal de la FCSB a pornit după ce Edi Iordănescu a fost forțat să plece de la echipă. Fanii „au luat foc”, vor să ia echipa de la Gigi Becali și sa reunească CSA cu FCSB, iar gloriile să revină lângă echipă. Anghel Iordănescu a luat și el atitudine împotriva lui Becali, după ce a pățit fiul său.

„FCSB este echipa a cui este, există acolo un patron, nu vreau să-i mai pronunț numele, e mare, tare, puternic, știe el ce are de făcut. Sunt supărat pe el, până îmi trece, până o să mă sune.

Nu știu dacă s-ar rezolva problemele dacă mă sună. Dacă o va face, o să-i răspund, pentru că sunt un om educat. Cred că ar trebui să lămuresc câteva lucruri cu el. Am știut de vineri ceea ce se va întâmpla, cu două zile înainte”, a spus Anghel Iordănescu.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și