Închide meniul

„O să-i angajeze Mustață”. Gigi Becali, o nouă „palmă” pentru Edi Iordănescu și Anghel Iordănescu. „Tu faci donații pe banii mei?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2021, 0:24

„O să-i angajeze Mustață. Gigi Becali, o nouă „palmă pentru Edi Iordănescu și Anghel Iordănescu. „Tu faci donații pe banii mei?

De la ce a început disputa dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu

Colaj Hepta

  • Gigi Becali a lansat un nou atac la adresa lui Edi Iordănescu
  • Ce i-a transmis patronul vicecampioanei lui Anghel Iordănescu

Gigi Becali a răbufnit după ce fostul selecționer al României a anunțat că nici măcar nu vrea să-i pronunțe numele finanțatorului de la FCSB. Replica latifundiarului din Pipera nu s-a lăsat mult așteptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu și Anghel Iordănescu

Nu mai pot acum că s-a supărat rău Anghel Iordănescu. Nu mai pot să dorm în seara asta. Puneți-l să pronunțe numele meu. La câte a făcut el, eu nu m-am supărat. Ce i-am făcut eu lui? A plecat băiatul lui. Și ce, i-am făcut ceva?

O să-i angajeze Mustață. O să-l pună pe Puiu președinte și pe Edi antrenor„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Nu e cale de împăcare între Gigi Becali și ultrașii de la FCSB, care i-au vandalizat gardul de la Palat. Patronul ocupantei locului secund din Liga 1 a anunțat că îi vinde echipa liderului suporterilor, Gheorghe Mustață, pentru 10 milioane de euro. A ținut să asigure că Edi Iordănescu mai avea viață lungă la FCSB dacă nu apela la avocați.

Nu l-am dat afară. Toată lumea spune că l-am împins, e adevărat că voiam să-l împing. După ce mi-a dat un mesaj, mi-a părut rău și i-am dat alt mesaj. Abia după asta a venit acel mesaj de pe Facebook, să îi dau 500.000 de euro.

Reclamă

M-a deranjat că se dădea șmecher și îi dădea donație. Faci donație pe banii mei? Nu poți să spui că ești atât de prost să dai 500.000 pentru 4 luni de zile„, a răbufnit Becali.

Citește și:

Anghel Iordănescu l-a desființat pe Gigi Becali

Anghel Iordănescu e foc și pară pe Gigi Becali. „Tata Puiu” a recunoscut că s-a supărat pe patronul lui FCSB și nici măcar nu vrea să-i mai pronunțe numele.

FCSB este echipa a cui este, există acolo un patron, nu vreau să-i mai pronunț numele, e mare, tare, puternic, știe el ce are de făcut. Sunt supărat pe el, până îmi trece, până o să mă sune.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă s-ar rezolva problemele dacă mă sună. Dacă o va face, o să-i răspund, pentru că sunt un om educat. Cred că ar trebui să lămuresc câteva lucruri cu el. Am știut de vineri ceea ce se va întâmpla, cu două zile înainte”, a spus Anghel Iordănescu pentru sursa citată anterior.

Mesajul lui Edi Iordănescu care l-a înfuriat pe Gigi Becali

Până să își dea demisia de la FCSB, Edi Iordănescu l-a anunțat pe Becali că va pleca numai dacă va primi clauza de reziliere de 500.000 de euro. A promis că toți banii vor fi donați.

În condițiile astea răspund public acestei propuneri și spun că nu doresc să-mi dau acordul pentru încetarea colaborării decât într-un singur caz. Încetarea unilaterală din partea clubului, achitarea clauzei de reziliere pentru că patronul a spus oricum că asta nu este o problemă, iar eu promit că a doua zi după ce acei bani au intrat în contul meu, toți vor fi direcționați către donații, cu acte doveditoare. Vor merge către copii și oameni în vârstă. Nu am venit pentru bani„, a fost mesajul postat de Edi Iordănescu pe contul său de Facebook.

Toni Petrea a devenit antrenorul lui FCSB după ce Edi Iordănescu a demisionat. Ve debuta în noul mandat cu FC Botoșani, duminică, de la ora 20:30. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu