Închide meniul

Legendele Stelei, umilite la FCSB! „În zece ani, nu am fost invitat nicăieri!”. Dezvăluirile legendei care a lucrat la echipa lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 8:31

Legendele Stelei, umilite la FCSB! „În zece ani, nu am fost invitat nicăieri!. Dezvăluirile legendei care a lucrat la echipa lui Gigi Becali

Acuzaţii dure la adresa lui Gigi Becali

Hepta

„Eroul” de la Sevilla a rupt tăcerea și a dezvăluit că timp de 10 ani a fost ignorat total de cei de la clubul lui Becali. Duckadam susține că, în perioada în care a lucrat la FCSB, nu a fost invitata niciodată la vreo petrecere sau nu a luat vreo primă după vreo calificare, deși era președintele de imagine al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu nu am fost nicăieri! În 10 ani, eu nu am fost niciodată invitat după un meci de calificare în Champions League sau ceva, se mai întâlneau, eu n-am fost nicăieri. Nici măcar la grătar la domnul Reghecampf. N-am primit în 10 ani de zile niciun leu primă de vreo calificare și cu asta basta”, a dezvăluit Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Familia Iordănescu, în „război” cu Gigi Becali

Ultimul scandal de la FCSB a pornit după ce Edi Iordănescu a fost forțat să plece de la echipă. Fanii „au luat foc”, vor să ia echipa de la Gigi Becali și sa reunească CSA cu FCSB, iar gloriile să revină lângă echipă. Anghel Iordănescu a luat și el atitudine împotriva lui Becali, după ce a pățit fiul său.

Citește și:

„FCSB este echipa a cui este, există acolo un patron, nu vreau să-i mai pronunț numele, e mare, tare, puternic, știe el ce are de făcut. Sunt supărat pe el, până îmi trece, până o să mă sune.

Nu știu dacă s-ar rezolva problemele dacă mă sună. Dacă o va face, o să-i răspund, pentru că sunt un om educat. Cred că ar trebui să lămuresc câteva lucruri cu el. Am știut de vineri ceea ce se va întâmpla, cu două zile înainte”, a spus Anghel Iordănescu.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și