Închide meniul

Jucătorul din Liga 1 care nu a vrut să audă de FCSB! L-a refuzat categoric pe Gigi Becali: „Vreau în cupele europene”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 noiembrie 2021, 11:02

Reclamă
Jucătorul din Liga 1 care nu a vrut să audă de FCSB! L-a refuzat categoric pe Gigi Becali: „Vreau în cupele europene

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Alin Şeroni a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, dar nici nu s-a gândit să plece de la FC Botoşani. Fundaşul a fost dorit în vară de echipa vicecampioană, dar a preferat să rămână la echipa antrenată de Marius Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul din Liga 1 care nu a vrut să audă de FCSB

După ce l-a transferat pe Alexandru Crețu, Gigi Becali spunea că îl vrea și pe Alin Șeroni. A pus ochii pe fundaşul Botoşaniului pentru statura sa impunătoare. Şeroni era 1,95 metri. „L-am contactat pe Șeroni. Dacă îl lasă liber, că mai are un an de contract cu Iftime, îl iau. De ce? Becali vrea un lucru: să nu mai dea nimeni gol cu capul la mine”, spunea patronul de la FCSB, Gigi Becali, în urmă cu câteva luni.

Alin Şeroni l-a refuzat pe Gigi Becali

Chiar Alin Şeroni a dezvăluit oferta pe care a avut-o de la FCSB„Da, într-adevăr, am avut ofertă, dar am rămas în continuare aici. Mai am contract, îl duc la bun sfârșit, sper ca anul acesta să ne calificăm într-o cupă europeană dacă se poate, să închei anul cu bine”, a spus Alin Șeroni în cadrul unei conferințe de presă.

Pentru Șeroni și FC Botoșani urmează chiar duelul direct cu FCSB, în etapa 16 a Ligii 1, prima din returul sezonului regulat. „Va fi o partidă dificilă, am văzut că la ei s-a schimbat antrenorul în pauza asta. Acolo sunt alte chestii, nu vreau să vorbesc despre asta. Ne așteaptă un meci important”, a mai spus Şeroni.

Şeroni vrea să o încurce pe FCSB în meciul direct. „Ar fi un punct câștigat, chiar dacă suntem într-un moment bun. Încercăm să mergem la victorie, dar e bun și un punct. Noi încercăm să ajungem în play-off, în fiecare an ne luptăm pentru asta”, a încheiat fundaşul.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și