Închide meniul

Jucătorul din Liga 1 care nu a vrut să audă de FCSB! L-a refuzat categoric pe Gigi Becali: „Vreau în cupele europene”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 noiembrie 2021, 11:02

Jucătorul din Liga 1 care nu a vrut să audă de FCSB! L-a refuzat categoric pe Gigi Becali: „Vreau în cupele europene

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Alin Şeroni a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, dar nici nu s-a gândit să plece de la FC Botoşani. Fundaşul a fost dorit în vară de echipa vicecampioană, dar a preferat să rămână la echipa antrenată de Marius Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul din Liga 1 care nu a vrut să audă de FCSB

După ce l-a transferat pe Alexandru Crețu, Gigi Becali spunea că îl vrea și pe Alin Șeroni. A pus ochii pe fundaşul Botoşaniului pentru statura sa impunătoare. Şeroni era 1,95 metri. „L-am contactat pe Șeroni. Dacă îl lasă liber, că mai are un an de contract cu Iftime, îl iau. De ce? Becali vrea un lucru: să nu mai dea nimeni gol cu capul la mine”, spunea patronul de la FCSB, Gigi Becali, în urmă cu câteva luni.

Alin Şeroni l-a refuzat pe Gigi Becali

Chiar Alin Şeroni a dezvăluit oferta pe care a avut-o de la FCSB„Da, într-adevăr, am avut ofertă, dar am rămas în continuare aici. Mai am contract, îl duc la bun sfârșit, sper ca anul acesta să ne calificăm într-o cupă europeană dacă se poate, să închei anul cu bine”, a spus Alin Șeroni în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Pentru Șeroni și FC Botoșani urmează chiar duelul direct cu FCSB, în etapa 16 a Ligii 1, prima din returul sezonului regulat. „Va fi o partidă dificilă, am văzut că la ei s-a schimbat antrenorul în pauza asta. Acolo sunt alte chestii, nu vreau să vorbesc despre asta. Ne așteaptă un meci important”, a mai spus Şeroni.

Şeroni vrea să o încurce pe FCSB în meciul direct. „Ar fi un punct câștigat, chiar dacă suntem într-un moment bun. Încercăm să mergem la victorie, dar e bun și un punct. Noi încercăm să ajungem în play-off, în fiecare an ne luptăm pentru asta”, a încheiat fundaşul.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și