Închide meniul
Foto

Fiica Anamariei Prodan, imagine cu care și-a înnebunit fanii. Sarah Dumitrescu a uitat de divorțul părinților și a pozat în costum de baie

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2021, 9:33

Reclamă
Fiica Anamariei Prodan, imagine cu care și-a înnebunit fanii. Sarah Dumitrescu a uitat de divorțul părinților și a pozat în costum de baie

Sarah Dumitrescu face senzație pe rețelele sociale

Instagram Sarahh

Sarah își trăiește visul american și calcă pe urmele tatălui ei, Tiberiu Dumitrescu. Joacă baschet pentru Cal Poly și încearcă să stea cât mai departe de problemele din familie. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt într-un scandal uriaș de divorț. De altfel, agentul de jucători a și anunțat că se va muta Statele Unite cu fiul cel mic, Bebeto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, imagine virală

Sarah tocmai a postat o imagine în care apare, în costum de baie, alături de o prietenă care își sărbătorea ziua de naștere.

Sarah Dumitrescu
Sarah Dumitrescu și-a încântat urmăritorii de pe Instagram

Sarah Dumitrescu luase atitudine în momentul în care au apărut primele zvonuri că este iminent divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Nu a vrut să creadă că tatăl ei vitreg ar fi într-o relație extraconjugală cu Corina Caciuc.

Vă spun ceva în premieră. Eu vorbesc cu Laurenţiu zilnic. Îi spun așa lui Laurenţiu pentru că este exact ca şi tatăl meu Tiberiu. Bărbați unici. Tatăl meu Laurenţiu de când aveam 5 ani mi-a zis așa: ‘Sarah, familia este sfântă, nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul.

Nimic nu stă în faţa familiei.` Aceste cuvinte îmi ghidează viața şi mie, şi fraților mei. Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei”, a spus Sarah, în luna august, pentru Antena 1.

Reclamă
Reclamă

Fiica Anamariei Prodan a avut probleme la ambii genunchi. A fost operată de urgență în Statele Unite

Anului trecut, Sarah Dumitrescu a fost operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală la piciorul la care a mai fost operată.

Fiica Anamaria Prodan a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, mulțumindu-le tuturor celor care au susținut-o. Într-una dintre poze, ea purta o mască de oxigen, iar sute de oameni i-au transmis mesaje de însănătoșire grabnică.

Totul a decurs bine. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris”, a transmis de Sarah de pe patul de spital.

Reclamă

Sarah Dumitrescu s-a accidentat la genunchiul stâng și a lipsit întregul sezon. A fost un coşmar cu repetiţie. Cu o stagiune în urmă, s-a accidentat, după doar șapte jocuri, la celălalt genunchi.

Anamaria Prodan este gata să devină bunică

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Anamaria Prodan a atins și un subiect personal și foarte sensibil: momentul în care se așteaptă să devină bunică. A mărturisit că se așteaptă ca Sarah să fie prima care îi oferă nepoți.

Cred că Sarah o să facă prima, cu toate că Sarah ar trebui să facă ultima, că ea are o carieră”, a spus Anamaria Prodan potrivit spynews.ro.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și