Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan are motive de bucurie. Ce a reuşit Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a impresarei. „Sunt mândră de tine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2021, 12:09

Anamaria Prodan este mândră de fiica ei, Sarah Dumitrescu

Instagram Sarah Dumitrescu

Anamaria Prodan şi Sarah Dumitrescu

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan are motive de bucurie. Ce a reuşit Sarah Dumitrescu

„Sarah are o abilitate excelentă de a înscrie. Este un ‘monstru’ pe tabelă şi aduce o etică de muncă excelentă şi o mentalitate câştigătoare. Cu abilitatea ei de a marca şi cu duritatea ei fizică şi mentală devenim o echipă mai bună”, a reacţionat antrenorul lui Cal Poly, Faith Mimnaugh, pe site-ul oficial al clubului.

Anamaria Prodan şi-a felicitat imediat fiica, pe contul ei de Instagram. „Sunt mândră de tine, îngerul meu! Este un nou început„, a postat vedeta.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Fiica Anamariei Prodan a avut probleme la ambii genunchi. A fost operată de urgență în Statele Unite

În finalul anului trecut, Sarah Dumitrescu a fost operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală la piciorul la care a mai fost operată.

Fata impresarei Anamaria Prodan a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, mulțumindu-le tuturor celor care au susținut-o. Într-una dintre poze, ea purta o mască de oxigen, iar sute de oameni i-au transmis mesaje de însănătoșire grabnică.

Totul a decurs bine. Le mulțumesc tuturor celor care m-au contactat”, a transmis de Sarah de pe patul de spital.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitrescu s-a accidentat la genunchiul stâng și a lipsit întregul sezon. A fost un coşmar cu repetiţie. Cu o stagiune în urmă, s-a accidentat, după doar șapte jocuri, la celălalt genunchi. Acum, Anamaria Prodan are motive de bucurie. Problemele din trecut par a se fi încheiat.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
"Regina Întunericului" pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman
Diverse • 24 feb., 20:43
FOTO
„Regina Întunericului” pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman. Care a fost preţul de plecare al funerariilor