Închide meniul

Ole Gunnar Solskjaer, în lacrimi după Watford – Manchester United 4-1! Ce a spus despre demitere. „Ne e rușine de noi!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2021, 20:37

Reclamă
Ole Gunnar Solskjaer, în lacrimi după Watford – Manchester United 4-1! Ce a spus despre demitere. „Ne e rușine de noi!

Ole Gunnar Solskjaer, în lacrimi după Watford - Manchester United 4-1

Profimedia

Manchester United e în criză. Echipa lui Solskjaer și a lui Ronaldo a fost umilită pe terenul lui Watford, formație care se zbate în zona retrogradării. United a încasat patru goluri în deplasare pentru a doua oară în ultimele trei etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Watford – Manchester United 4-1 | Ole Gunnar Solskjaer: „Ne e rușine de noi!”

Antrenorul norvegian susține că poate salva sezonul lui United, dar a recunoscut că echipa lui este într-o situație critică. Cât despre demitere, Solskjaer este la dispoziția oricărei decizii a clubului.

„Întotdeauna am încredere în mine. Da, cred că putem să redresăm situația. Simt dezamăgirea fanilor. Și eu sufăr la fel ca ei. Ne e rușine de noi pentru felul în care am pierdut. Știm că suntem într-o perioadă foarte proastă și într-o situație dificlă, dar acesta este fotbalul. Trebuie să ne cerem scuze.

Lucrez pentru clubul Manchester United, fac asta de 18 ani. Avem o comunicare bună. Dacă clubul s-a gândit să ia o decizie, atunci asta este între mine și club.

Rezultatele nu sunt suficient de bune, știm asta. Am avut 30 de meciuri fără înfrângere în deplasare și acum am pierdut două la rând. Am primit patru goluri în ambele meciuri, așa că, desigur, ceva nu este în regulă”, a spus Ole Gunnar Solskjaer, pentru Sky Sports.

Reclamă

Ole Gunnar Solskjaer, în lacrimi

La finalul meciului, Solskjaer a părăsit terenul în lacrimi. Norvegianul a mers la fanii lui United și i-a salutat emoționat, gest pe care presa britanică la interpretat ca pe unul de adio.

Manchester United a ajuns la patru înfrângeri în ultimele cinci etape din Premier League. „Diavolii” au căzut tocmai pe locul 7, la 12 puncte de liderul Chelsea și la șase lungimi de locurile de UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo Vezi toate știrile
Citește și