Închide meniul

Răbufnirea lui Thomas Neubert! Mesajul transmis de neamțul de la FCSB de pe patul de spital

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2021, 8:17

Reclamă
Răbufnirea lui Thomas Neubert! Mesajul transmis de neamțul de la FCSB de pe patul de spital

Thomas Neubert, mesaj din spital

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Preparatorul fizic de la FCSB a fost deranjat de comentariile făcute la adresa actualilor jucători ai roș-albaștrilor. Aflat în recuperare, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, Neubert a ținut să scoată în evidență faptul că echipa s-a impus în ultimele minute, ceea ce înseamnă că fotbaliștii lui Toni Petrea sunt bine pregătiți, din punct de vedere fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Thomas Neubert

Buna seara!! Comentez foarte rar articolele aparute in presa, dar cateodata trebuie sa reactionez.

Nimeni, niciun fost jucator cu care am lucrat in trecut, nu are dreptul sa comenteze munca mea impreuna cu aceasta echipa, cu acesti jucatori, in special cand nu vezi munca zilnica depusa.

In sezonul acesta nu este primul meci cand castigam in ultimele minute! Sunt foarte mandru de fiecare jucator si stiu cat de mult lucram pentru asta!

Felicitari, baieti si trebuie sa lucram in continuare!„, a fost mesajul transmis de Neubert de pe patul de spital!

Reclamă

FCSB rămâne la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj

După primele 16 etape, FCSB e pe locul 2, cu 34 de puncte. Prima poziţie e ocupată de CFR Cluj, cu 42 de puncte. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 28 de puncte.

Din moment ce au 8 puncte avans, sunt o echipă experimentată. E campioana României, contează foarte mult experienţa lor. Sper să ne apropiem, să recuperăm din puncte şi să luptăm pentru primul loc. Avem şi play-off, se pot întâmpla multe lucruri, nu e o luptă în doi„, a spus Toni Petrea la finalul jocului.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și