Închide meniul

Răbufnirea lui Thomas Neubert! Mesajul transmis de neamțul de la FCSB de pe patul de spital

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2021, 8:17

Răbufnirea lui Thomas Neubert! Mesajul transmis de neamțul de la FCSB de pe patul de spital

Thomas Neubert, mesaj din spital

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Preparatorul fizic de la FCSB a fost deranjat de comentariile făcute la adresa actualilor jucători ai roș-albaștrilor. Aflat în recuperare, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, Neubert a ținut să scoată în evidență faptul că echipa s-a impus în ultimele minute, ceea ce înseamnă că fotbaliștii lui Toni Petrea sunt bine pregătiți, din punct de vedere fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Thomas Neubert

Buna seara!! Comentez foarte rar articolele aparute in presa, dar cateodata trebuie sa reactionez.

Nimeni, niciun fost jucator cu care am lucrat in trecut, nu are dreptul sa comenteze munca mea impreuna cu aceasta echipa, cu acesti jucatori, in special cand nu vezi munca zilnica depusa.

In sezonul acesta nu este primul meci cand castigam in ultimele minute! Sunt foarte mandru de fiecare jucator si stiu cat de mult lucram pentru asta!

Felicitari, baieti si trebuie sa lucram in continuare!„, a fost mesajul transmis de Neubert de pe patul de spital!

Reclamă

Citește și:

FCSB rămâne la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj

După primele 16 etape, FCSB e pe locul 2, cu 34 de puncte. Prima poziţie e ocupată de CFR Cluj, cu 42 de puncte. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 28 de puncte.

Din moment ce au 8 puncte avans, sunt o echipă experimentată. E campioana României, contează foarte mult experienţa lor. Sper să ne apropiem, să recuperăm din puncte şi să luptăm pentru primul loc. Avem şi play-off, se pot întâmpla multe lucruri, nu e o luptă în doi„, a spus Toni Petrea la finalul jocului.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • FCSB s-a impus cu 3-1, cu Botoșani
  • Ce l-a deranjat pe Thomas Neubert

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și