Închide meniul

FCSB – Botoşani 3-1 | Toni Petrea, debut cu dreptul în al doilea mandat. „Am câştigat după un final incendiar. Am avut un discurs la pauză”. Ce spune de reacţia lui Keşeru şi de „exterioarele” lui Budescu

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 23:05

Reclamă
FCSB – Botoşani 3-1 | Toni Petrea, debut cu dreptul în al doilea mandat. „Am câştigat după un final incendiar. Am avut un discurs la pauză. Ce spune de reacţia lui Keşeru şi de „exterioarele lui Budescu

Toni Petrea este antrenorul FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

FCSB a avut o revenire de senzaţie şi a marcat de trei ori, prin Vali Gheorghe, Ianis Stoica şi Florin Tănase. Primii doi au fost introduşi pe teren în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, după FSCB – Botoşani 3-2: „Am câştigat după un final incendiar”

„A fost greu, foarte greu, am pus presiune în prima repriză, dar nu am reuşit să punem în pericol poarta adversă. Am primit un gol la singura ocazie a adversarului şi asta ne-a cam ameţit. Am avut un discurs la pauză cu băieţii, le-am explicat ce vreau. Mă bucur că am pus probleme, am revenit şi am câştigat după un final incendiar.

Avem un lot de jucători foarte valoros, nu contează cine intră de la început, cine intră pe parcurs, trebuie să îşi facă datoria. Trebuie să dea totul pe teren, chiar dacă joacă un minut sau cinci minute”, a spus Petrea, la Digi Sport.

Claudiu Keşeru a ieşit nervos de pe teren când a fost înlocuit cu Constantin Budescu: „E bine dacă a fost supărat Keşeru, înseamnă că nu i-a convenit ceva la jocul lui. Vom purta o discuţie”, a mai spus Petrea.

Constantin Budescu „i-a luat la exterioare” pe moldoveni, exact cum nu îi place lui Gigi Becali. El a ratat o ocazie uriaşă, dar a oferit un assist la golul de 2-1. „Budescu e un jucător experimentat, foarte talentat şi nu este afectat de critica antrenorul, patronului sau din mas-media”, a continuat Petrea.

Reclamă

FCSB rămâne la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj

După primele 16 etape, FCSB e pe locul 2, cu 34 de puncte. Prima poziţie e ocupată de CFR Cluj, cu 42 de puncte. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 28 de puncte.

„Din moment ce au 8 puncte avans, sunt o echipă experimentată. E campioana României, contează foarte mult experienţa lor. Sper să ne apropiem, să recuperăm din puncte şi să luptăm pentru primul loc. Avem şi play-off, se pot întâmpla multe lucruri, nu e o luptă în doi”, a încheiat Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și