Închide meniul

„Ăsta a fost planul său de la bun început!” Dan Petrescu, dat de gol. De ce nu vrea „Bursucul” să fie selecţionerul României

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 19:09

Reclamă
„Ăsta a fost planul său de la bun început! Dan Petrescu, dat de gol. De ce nu vrea „Bursucul să fie selecţionerul României

CFR Cluj - CS Mioveni

Profimedia

De ce nu vrea Dan Petrescu să fie selecţionerul României

George Florescu este convins că Dan Petrescu nu este interesat să ajungă pe banca echipei naţionale. Fostul internaţional crede că „Bursucul” este concentrat pe câştigarea unui nou titlu cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ar fi fost poate un conflict de interese dacă ar fi venit Gică Hagi la naţională. Cred că Dan Petrescu se concentrează cel puţin pe câştigarea unui alt titlu cu clujenii şi nu ştiu în ce măsură l-ar avantaja o numire la naţională. Cred că ăsta a fost planul său de la bun început, să mai ia un campionat cu CFR. Sunt variante puţine şi rămâne de văzut cine va fi numit selecţioner”, a declarat George Florescu pentru looksport.ro.

Gigi Becali a anunţat motivul real pentru care Gică Hagi l-a refuzat pe Răzvan Burleanu

Gigi Becali a dezvăluit care este motivul real pentru care Gică Hagi a refuzat naţionala României. Finanţatorul de la FCSB susţine că „Regele” câştigă mult mai mulţi bani la Farul decât ar face-o la naţională.

„Aici nu e vorba de conflict de interese, ci de interes de bani. Cât poate să-i dea lui echipa națională? Pierde milioane de euro dacă lasă echipa aia. Ce să-i dea la echipa națională, 400.000 de euro pe an? Trebuie să-și aleagă, pierde milioane sau merge la echipa națională și face glorie. Și nici nu se știe dacă face glorie. Cu marfa de acum de la echipa națională discutăm peste 2-3 ani.

Eu mă uit la fapte: pleacă el de la Viitorul, se duce echipa în jos. Vine el, o ridică. Cu alte cuvinte, Rednic și ceilalți care au fost pe acolo sunt foarte mici față de Hagi. Ăsta e fapt, nu vrăjeală. Cu jucătorii pe care îi are el, altă echipă se bate la retrogradare, dar el se bate la play-off. L-am întrebat odată: «Băi Gică, ce le faci jucătorilor?» «Antrenez în continuu», a răspuns”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și