Închide meniul

„Ăsta a fost planul său de la bun început!” Dan Petrescu, dat de gol. De ce nu vrea „Bursucul” să fie selecţionerul României

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 19:09

„Ăsta a fost planul său de la bun început! Dan Petrescu, dat de gol. De ce nu vrea „Bursucul să fie selecţionerul României

CFR Cluj - CS Mioveni

Profimedia

De ce nu vrea Dan Petrescu să fie selecţionerul României

George Florescu este convins că Dan Petrescu nu este interesat să ajungă pe banca echipei naţionale. Fostul internaţional crede că „Bursucul” este concentrat pe câştigarea unui nou titlu cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ar fi fost poate un conflict de interese dacă ar fi venit Gică Hagi la naţională. Cred că Dan Petrescu se concentrează cel puţin pe câştigarea unui alt titlu cu clujenii şi nu ştiu în ce măsură l-ar avantaja o numire la naţională. Cred că ăsta a fost planul său de la bun început, să mai ia un campionat cu CFR. Sunt variante puţine şi rămâne de văzut cine va fi numit selecţioner”, a declarat George Florescu pentru looksport.ro.

Citește și:

Gigi Becali a anunţat motivul real pentru care Gică Hagi l-a refuzat pe Răzvan Burleanu

Gigi Becali a dezvăluit care este motivul real pentru care Gică Hagi a refuzat naţionala României. Finanţatorul de la FCSB susţine că „Regele” câştigă mult mai mulţi bani la Farul decât ar face-o la naţională.

„Aici nu e vorba de conflict de interese, ci de interes de bani. Cât poate să-i dea lui echipa națională? Pierde milioane de euro dacă lasă echipa aia. Ce să-i dea la echipa națională, 400.000 de euro pe an? Trebuie să-și aleagă, pierde milioane sau merge la echipa națională și face glorie. Și nici nu se știe dacă face glorie. Cu marfa de acum de la echipa națională discutăm peste 2-3 ani.

Eu mă uit la fapte: pleacă el de la Viitorul, se duce echipa în jos. Vine el, o ridică. Cu alte cuvinte, Rednic și ceilalți care au fost pe acolo sunt foarte mici față de Hagi. Ăsta e fapt, nu vrăjeală. Cu jucătorii pe care îi are el, altă echipă se bate la retrogradare, dar el se bate la play-off. L-am întrebat odată: «Băi Gică, ce le faci jucătorilor?» «Antrenez în continuu», a răspuns”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și