Închide meniul

„Am înnebunit la faza asta!” Momentul în care Budescu l-a scos din sărite pe Mihai Stoica: „Am sărit pe stadion!”

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 22:26

Reclamă
„Am înnebunit la faza asta! Momentul în care Budescu l-a scos din sărite pe Mihai Stoica: „Am sărit pe stadion!

Mihai Stoica este managerul general al lui FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit că a crezut că Budescu a tratat cu superficialitate faza din minutul 79 al partidei cu FC Botoşani şi a încercat o finalizare cu „exteriorul”. După ce a văzut reluările, managerul general al celor de la FCSB şi-a schimbat părerea şi nu l-a mai criticat pe Budescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul în care Budescu l-a scos din sărite pe Mihai Stoica

Am înnebunit la faza asta, am sărit pe stadion. Având idei preconnepute, am zis că a dat la mişto. După m-am uitat pe rezumatul pe care-l faceţi voi, şi am văzut că a vrut să înţepe mingea, nu avea cum să dea cu latul.

Şi am zis că uite ce greşeală am făcut. Noi am avut discuţii legate de faza asta„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Constantin Budescu, criticat de Gigi Becali pentru „exterioare”

Constantin Budescu a intrat în gura lui Gigi Becali pentru faptul că dă prea multe „exterioare” în timpul meciurilor. Mai mult, patronul FCSB i-a transmis că va pleca de la echipă după ce i se termină contractul.

Gigi Becali s-a împăcat cu Constantin Budescu, după ce îl făcuse praf după meciul cu Voluntari, care a dus la demisia lui Edi Iordănescu. Cei doi au avut o discuţi la bza din Berceni.

Reclamă

„Ce am eu cu Budescu, sunt certat cu el? Eu îi cert eu pe ei. Le dau salariu, mă cert cu el? El slujeşte la echipă. Asta e meseria lui, trebuie să asculte. Dacă mă întâlnesc cu ei, sunt prieteni. Dacă suntem prieteni, nu ne certăm. M-am întâlnit cu el şi i-am zis Hai, Budi, să dăm nişte exterioare.

Asta am zis, dacă nu dă cu exteriorul… dacă o dă cu stângul e gol. I-a intrat în reflex asta, nu e bine. E treaba lui. El a intrat şi a câştigat meciul. El şi cu Ianis Stoica”, a spus Becali, la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și