Închide meniul

„Am înnebunit la faza asta!” Momentul în care Budescu l-a scos din sărite pe Mihai Stoica: „Am sărit pe stadion!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 22:26

„Am înnebunit la faza asta! Momentul în care Budescu l-a scos din sărite pe Mihai Stoica: „Am sărit pe stadion!

Mihai Stoica este managerul general al lui FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit că a crezut că Budescu a tratat cu superficialitate faza din minutul 79 al partidei cu FC Botoşani şi a încercat o finalizare cu „exteriorul”. După ce a văzut reluările, managerul general al celor de la FCSB şi-a schimbat părerea şi nu l-a mai criticat pe Budescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul în care Budescu l-a scos din sărite pe Mihai Stoica

Am înnebunit la faza asta, am sărit pe stadion. Având idei preconnepute, am zis că a dat la mişto. După m-am uitat pe rezumatul pe care-l faceţi voi, şi am văzut că a vrut să înţepe mingea, nu avea cum să dea cu latul.

Şi am zis că uite ce greşeală am făcut. Noi am avut discuţii legate de faza asta„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Constantin Budescu, criticat de Gigi Becali pentru „exterioare”

Constantin Budescu a intrat în gura lui Gigi Becali pentru faptul că dă prea multe „exterioare” în timpul meciurilor. Mai mult, patronul FCSB i-a transmis că va pleca de la echipă după ce i se termină contractul.

Gigi Becali s-a împăcat cu Constantin Budescu, după ce îl făcuse praf după meciul cu Voluntari, care a dus la demisia lui Edi Iordănescu. Cei doi au avut o discuţi la bza din Berceni.

Reclamă

„Ce am eu cu Budescu, sunt certat cu el? Eu îi cert eu pe ei. Le dau salariu, mă cert cu el? El slujeşte la echipă. Asta e meseria lui, trebuie să asculte. Dacă mă întâlnesc cu ei, sunt prieteni. Dacă suntem prieteni, nu ne certăm. M-am întâlnit cu el şi i-am zis Hai, Budi, să dăm nişte exterioare.

Asta am zis, dacă nu dă cu exteriorul… dacă o dă cu stângul e gol. I-a intrat în reflex asta, nu e bine. E treaba lui. El a intrat şi a câştigat meciul. El şi cu Ianis Stoica”, a spus Becali, la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și