Închide meniul

Motivele pentru care Răzvan Lucescu nu poate redeveni selecționerul României! Salariu și clauză de rezilere uriașe, la PAOK

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 8:37

Reclamă
Motivele pentru care Răzvan Lucescu nu poate redeveni selecționerul României! Salariu și clauză de rezilere uriașe, la PAOK

Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă s-au calificat în sferturile de finală ale Conference League

Profimediaimages

Chiar dacă fostul selecționer și-ar dori să revină la cârma naționalei, Burleanu se va lovi de două obstacole financiare uriașe, salariul și clauza de reziliere pe care Lucescu le are la PAOK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, salariu și clauze uriașe la PAOK

Răzvan Lucescu are un salariu anual de 1.8 milioane de euro, unul imposibil de egalat de FRF. Mai mult, patronul Savvidis i-a pus și o clauză de 7 milioane de euro, pe care acesta ar urma s-o plătească în cazul în care pleacă de la PAOK.

Astfel, chiar dacă Lucescu nu are parte de un mandat care să se compare cu precedentul, fiind departe de liderul Olympiacos (7 puncte după 10 etape), venirea lui la națională pare una imposibilă.

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, surprinși în Grecia alături de Răzvan Lucescu

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au deplasat în Grecia pentru a discuta cu Răzvan Lucescu. Mai mult, cei trei au fost fotografiați la masă la un restaurant.

Conform sursei citate, Răzvan Burleanu și MIhai Stoichiță au ajuns marți la Salonic, acolo unde s-au întâlnit cu Răzvan Lucescu pentru a-l convinge să revină la națională. Lucescu Junior a mai fost selecționer în perioada aprilie 2009 – iunie 2011. Acesta a condus naționala României în 21 de partide și a obținut 8 victorii, 5 egaluri și 8 înfrângeri.

Reclamă

Răzvan Burleanu l-a ofertat și pe Gică Hagi

Gică Hagi a confirmat faptul că Răzvan Burleanu i-a propus să preia echipa naţională. Preşedintele FRF i-a propus un proiect pe 4 ani.

„Da, ne-am întâlnit, am onorat invitaţia de a avea o discuţie. Încă de la început, lucrurile erau clare. Sunt acţionar majoritar şi nu aş putea să fiu în altă parte. Ar fi fost foarte multe speculaţii. Am stat două ore împreună. Nu a existat nicio cale în care ar fi putut să mă schimbe în situaţia de faţă. Nu ştiu, sunt lucruri total diferite.

A fost o discuţie, dar eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc. Vreau să am obiective clare, iar acesta este să devin cel mai bun. Am şi eu dreptul de a spune părerea mea. A fost o situaţie, lucrurile sunt simple. Eu îmi văd de drumul meu. Îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile aşa cum le gândescu eu. Asta a fost, vom vedea ce va fi în viitor. Eu vreau să am parteneri. Atât trebuie să îi spunem. Să îi mulţumim că s-a gândit la mine, dar nu se poate”, a spus Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce contractul selecţionerului Mirel Rădoi a expirat. El nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din 2022. FRF a încercat să-l convingă pe Mirel să-și prelungească contractul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și