Închide meniul

Manchester United și-a ales noul antrenor! Cine îl va pregăti pe Cristiano Ronaldo. Anunțul făcut de englezi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 noiembrie 2021, 17:52

Manchester United și-a ales noul antrenor! Cine îl va pregăti pe Cristiano Ronaldo. Anunțul făcut de englezi

Manchester United și-a ales noul antrenor

Profimediaimages

Ralf Rangnick este în prezent director sportiv la clubul Lokomotiv Moscova. The Athletic anunță că Manchester United a ajuns deja la un acord cu antrenorul german și așteaptă acum eliberarea sa din funcție de la echipa din Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United și-a ales noul antrenor

Mai trebuie doar ca Lokomotiv Moscova să-și dea acordul pentru ca Rangnick să plece la Manchester United. Englezii nu văd acest lucru ca un obstacol în calea realizării mutării.

Ralf Rangnick ar urma să semneze cu Manchester United până la finalul sezonului, în calitate de antrenor interimar. Germanul nu va fi însă pe banca la meciul din weekend cu Chelsea și ar putea să-și înceapă mandatul abia săptămâna următoare.

Rangnick s-a întâlnit cu șefii lui United, la Manchester, la începutul acestei săptămâni, dar a refuzat oferta inițială a englezilor. „Diavolii” au venit apoi cu o propunere înbunătățită care a fost pe placul antrenororului de 63 de ani.

Manchester United a rămas fără antrenor după ce l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer după umilința suferită pe terenul lui Watford la ultimul meci din Premier League, scor 1-4. Norvegianul i-a lăsat pe „diavoli” pe locul 8 în Anglia, la 12 puncte de liderul Chelsea. Pe lângă Rangnick, șefii lui United i-au mai avut pe listă pe Rudi Garcia, Paulo Fonseca și Ernesto Valverde.

Reclamă

Manchester United s-a reorientat asupra lui Rangnick după ce „pista” Mauricio Pochettino a căzut. PSG refuză să-i dea drumul antrenorului argentinian. Englezii notează că, la vară, când Rangnick își va termina interimatul, United va veni cu o nouă propunere pentru Pochettino.

Cine este Ralf Rangnick

în vârstă de 63 de ani, Ralf Rangnick a antrenat doar echipe din Germania. Ultima lui experiență ca tehnician principal a fost în sezonul 2018-2019, când a stat pe banca celor de la RB Leipzig. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Schalke 04, Hoffenheim, Hannover, Stuttgart, Ulm 1846 și Reutlingen.

Din 2019, de când a renunțat la antrenorat, Ralf Rangnick a ocupat doar funcții de conducere. A lucrat la RedBull Salzburg și RB Leipzig, iar vara trecută a semnat cu rușii de la Lokomotiv Moscova.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul de 63 de ani a câștigat nouă trofee în cariera de antrenor. Cele mai importante sunt Cupa și Supercupa Germaniei, cu Schalke 04. Ca jucător, Rangnick a avut o carieră modestă, cea mai importantă echipă din CV-ul său fiind Stuttgart.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și