Închide meniul
Foto

Cum a ajuns Kamara în mijlocul scandalului de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Artistul care a fost într-o relaţie cu Corina Caciuc, pus sub presiune!

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2021, 20:20

Reclamă
Cum a ajuns Kamara în mijlocul scandalului de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Artistul care a fost într-o relaţie cu Corina Caciuc, pus sub presiune!

Kamara a fost într-o relaţie cu Corina Caciuc

Colaj Instagram

Kamara îi cunoaştea deja pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. A fost la botezul fiului cel mic, Bebeto. În momentul în care s-a aflat că a trăit o poveste de iubire, în trecut, cu Corina Caciuc, cântăreţul a fost asaltat cu telefoane. Antrenorul Universităţii Craiova ar fi încercat să îl facă să nu ofere mai multe detalii despre tânăra de 29 de ani. Şi soţia lui a vorbit cu Kamara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kamara, fostul iubit Corinei Caciuc, asaltat cu telefoane de Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Reghecampf ar fi răbufnit și l-ar fi amenințat pe Kamara, interzicându-i să dea declarații pe acest subiect. Kamara s-ar fi distrat și i-ar fi transmis antrenorului să se concentreze pe carieră și pe familie, ca sfat de la un fost fotbalist și actual artist.

Ana l-a sunat pe Kamara să-l întrebe ce e cu fata asta, cine a fost și dacă mai are detalii extra despre ea. Voia să afle tot. Vă dați seama, ea nu se lasă până când Reghe nu o să realizeze ce se întâmplă și ce greșeală a făcut„, a declarat o sursă din anturajul cuplului, pentru click.ro.

Pentru moment, artistul i-a făcut pe plac lui Laurenţiu Reghecampf şi s-a ferit să ofere orice detalii despre relaţia pe care a avut-o cu Corina Caciuc.

Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a mărturisit Kamara, cel care joacă fotbal în Naţionala Artiştilor.

Reclamă

Anamaria Prodan a lăsat de înţeles că Kamara Ghedi i-ar fi reproşat lui Laurenţiu Reghecampf, în privat, că vrea să divorţeze pentru a se căsători cu Corina Caciuc.

Anamaria Prodan: „Kamara i-a dat mesaj lui Laurenţiu Reghecampf”

Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă.

Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Reclamă 4 / 0/3

Kamara și Corina Caciuc ar fi avut o scurtă relație în perioada în care artistul era divorțat. Kamara ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală. Imaginile au apărut pe internet şi au devenit virale.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și