Închide meniul

Adrian Mutu, aproape de lovitura carierei: „Am fost pe lista scurtă”. Ce echipă importantă l-a dorit ca antrenor

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 noiembrie 2021, 8:14

Reclamă
Adrian Mutu, aproape de lovitura carierei: „Am fost pe lista scurtă. Ce echipă importantă l-a dorit ca antrenor

Adrian Mutu, aproape de a prelua o echipă importantă

Profimedia

Adrian Mutu a fost aproape de a o prelua pe Parma, echipă la care evoluează Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Chiar Briliantul a fost cel care a făcut anunţul. Ar fi trebuit să ajungă în vară pe Ennio Tardini, dar conducerea Parmei l-a ales, până la urmă, pe Enzo Maresca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, aproape de lovitura carierei

După ce a retrogradat în Serie B, Parma l-a dat afară pe antrenorul Roberto D’Aversa şi l-ar fi dorit pe românul Adrian Mutu. Între timp, Maresca a fost demis și el, în locul său venind Giuseppe Iachini, fostul tehnician al Fiorentinei. „Am fost și eu pe lista scurtă la Parma, dar l-au ales pe Maresca atunci. Eram cât pe ce, dar el câștigase titlul cu U23 la Manchester City. L-au dat afară acum 2 zile, acum au vrut un alt antrenor. Dacă nu iese, schimbă iar profilul. A venit Giuseppe Iachini, care e un antrenor cu state vechi”, a spus Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Sfaturi pentru Dennis Man

Adrian Mutu a vorbit şi despre situaţia lui Dennis Man, care a ajuns rezervă la Parma sub comanda fostului antrenor, Enzo Maresca. Briliantul spune că este o lecţie pentru internaţionalul român care trebuie să-şi revină cât mai repede. „Denis Man avea o problemă de comunicare cu Maresca, să nu-i spun altfel. Nu se înțelegea cu el. Pe undeva așa eram și eu la vârsta lui, stilul românilor. Am vorbi și i-am zis «Vezi că în Italia, la 21 de ani, mi s-a întâmplat și mie… Acolo te curăță. Noi suntem români, ai grijă până te integrezi.»

O să fie un duș rece acesta, el are calități cu carul, la fel ca Mihăilă. Au avut un impact bun la început. A urmat reculul, așa este acolo când încep antrenamentele dure și forjatul, se simte”, a mai spus Adrian Mutu, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și