Închide meniul

OFICIAL | Veste uriaşă pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă! Parma are un nou antrenor. Cine îi va pregăti pe cei doi internaţionali români

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 noiembrie 2021, 23:01

OFICIAL | Veste uriaşă pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă! Parma are un nou antrenor. Cine îi va pregăti pe cei doi internaţionali români

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au un nou antrenor la Parma

Profimedia

OFICIAL | Veste uriaşă pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă! Parma are un nou antrenor

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au primit o veste uriaşă. Giuseppe Iachini este noul antrenor al celor de la Parma. „Cruciaţii” se află pe locul 14 în Serie B şi au înregistrat doar 4 victorii în 13 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 57 de ani, noul tehnician al celor doi internaţionali români a mai pregătit echipe precum Fiorentina, Cesena, Vicenza, Chievo, Brescia, Palermo sau Udinese.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost transferați pentru sume importante la Parma, 11 milioane de euro, respectiv 8,5 milioane.

În ciuda acestor sume, cei doi români au ajuns rezerve în Serie B. Mai mult, Man ar fi intrat în dizgrația fostului antrenor din cauza atitudinii sale, motiv pentru care a bifat puțin peste 10 minute în ultimele patru etape.

Reclamă

Mihăilă are două goluri şi o pasă decisivă în 12 meciuri la Parma, în timp ce Man are 8 apariţii și două reușite la Parma în actuala stagiune.

Veste uriaşă pentru Dennis Man şi Mihăilă

Veste uriaşă venită de la Parma pentru românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Cei doi trebuie să revină cât mai repede în echipă. Este ordinul unei foste glorii a parmegianilor pentru antrenorul echipei de pe Ennio Tardini. Parma nu-şi permite să-i piardă pe cei doi.

„Pentru Man s-au plătit bani foarte mulți, iar Parma trebuie să evite să îl piardă dacă nu există oferte satisfăcătoare. Mie mi s-a părut că atitudinea lui de pe teren a fost uneori greșită. Mihăilă a fost exploatat la maxim, dar calitățile sale ar fi ideale într-un sistem 4-3-3, la fel ca în cazul lui Man.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi trebuie să fie repuși pe picioare pentru că nu există prea multe alternative. Man ar trebui să fie motivat în continuare, chiar dacă are deja o ofertă din altă parte. Ambii pot da mai mult acestei echipe”, a declarat Giandebiaggi, pentru parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și