Închide meniul

Adrian Mutu, aproape de lovitura carierei: „Am fost pe lista scurtă”. Ce echipă importantă l-a dorit ca antrenor

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 noiembrie 2021, 8:14

Adrian Mutu, aproape de lovitura carierei: „Am fost pe lista scurtă. Ce echipă importantă l-a dorit ca antrenor

Adrian Mutu, aproape de a prelua o echipă importantă

Profimedia

Adrian Mutu a fost aproape de a o prelua pe Parma, echipă la care evoluează Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Chiar Briliantul a fost cel care a făcut anunţul. Ar fi trebuit să ajungă în vară pe Ennio Tardini, dar conducerea Parmei l-a ales, până la urmă, pe Enzo Maresca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, aproape de lovitura carierei

După ce a retrogradat în Serie B, Parma l-a dat afară pe antrenorul Roberto D’Aversa şi l-ar fi dorit pe românul Adrian Mutu. Între timp, Maresca a fost demis și el, în locul său venind Giuseppe Iachini, fostul tehnician al Fiorentinei. „Am fost și eu pe lista scurtă la Parma, dar l-au ales pe Maresca atunci. Eram cât pe ce, dar el câștigase titlul cu U23 la Manchester City. L-au dat afară acum 2 zile, acum au vrut un alt antrenor. Dacă nu iese, schimbă iar profilul. A venit Giuseppe Iachini, care e un antrenor cu state vechi”, a spus Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Citește și:

Sfaturi pentru Dennis Man

Adrian Mutu a vorbit şi despre situaţia lui Dennis Man, care a ajuns rezervă la Parma sub comanda fostului antrenor, Enzo Maresca. Briliantul spune că este o lecţie pentru internaţionalul român care trebuie să-şi revină cât mai repede. „Denis Man avea o problemă de comunicare cu Maresca, să nu-i spun altfel. Nu se înțelegea cu el. Pe undeva așa eram și eu la vârsta lui, stilul românilor. Am vorbi și i-am zis «Vezi că în Italia, la 21 de ani, mi s-a întâmplat și mie… Acolo te curăță. Noi suntem români, ai grijă până te integrezi.»

O să fie un duș rece acesta, el are calități cu carul, la fel ca Mihăilă. Au avut un impact bun la început. A urmat reculul, așa este acolo când încep antrenamentele dure și forjatul, se simte”, a mai spus Adrian Mutu, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și