Închide meniul

Ilie Năstase, dezvăluiri de pe patul de spital după ce s-a infectat cu Covid-19. „Uite că nu te ferește de treaba asta”

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 14:08

Reclamă
Ilie Năstase, dezvăluiri de pe patul de spital după ce s-a infectat cu Covid-19. „Uite că nu te ferește de treaba asta

Ilie Năstase, implicat înt-run nou scandal de proporţii

Hepta

”Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine. Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut. Da, sunt vaccinat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uite că nu te ferește de treaba asta. Probabil că dacă nu eram vaccinat, aveam o formă mai gravă. Soția mea și-a făcut testul și nu are COVID. Știu că nu am nimic la plămâni și e în regulă”, a spus Ilie Năstase, citat de Antena 3.

Ioana Năstase, motivul pentru care Ilie Năstase s-a infectat cu Covid-19

Ioana Năstase lasă de înţeles că tensiunea în care s-a aflat în ultima perioadă a dus la infectarea lui Nasty cu Covid-19. El a mai fost internat în spital şi pe 13 noiembrie, după scandalul avut cu Ciprian Marica.

”El este internat la spital, este ok, este într-o stare bună. La el a fost altceva, a avut puțin imunitatea scăzută că știți că a avut probleme cu academia. De atunci a avut o starea așa, în care s-a simțit mai rău, s-a supărat.

E o formă ușoară, atâta timp cât purtăm discuții. Este conectat la aparate pentru a i se monitoriza situația, dar asta nu înseamnă că este ceva grav. Nu cred că va sta 14 zile în spital, cred că maxim cinci zile. Probabil că după va veni acasă”, a spus soţia lui Năstase.

Reclamă
Reclamă 4

Ilie Năstase, noi dezvăluiri din scandalul care l-a băgat în spital

Ilie Năstase iese la rampă şi vine cu noi dezvăluiri din scandalul care l-a băgat în spital. Fostul mare jucător de tenis a venit cu amănunte din interior şi a devoalat ce funcţie urmează să ocupe. Este o mare lovitură în scandalul care a ajuns şi la tribunal.

„Ne-am întâlnit noi cu avocații. Avocații noștri încă nu s-au întâlnit! Nu, nu, încă nu s-a rezolvat, dar urmează. O să revin în funcția de președinte.Trebuie să se sune avocații să vorbească și să se lămurească lucrurile. Am o relație foarte bună cu Marica și lucrurile se vor rezolva”, a spus Ilie Năstase, conform fanatik.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Citește și