Închide meniul

„Este FCSB mai slabă?” Laurențiu Reghecampf, răspuns categoric. Anunțul făcut înaintea duelului cu Toni Petrea. „A fost cel mai important lucru pentru mine!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2021, 13:42

Reclamă
„Este FCSB mai slabă? Laurențiu Reghecampf, răspuns categoric. Anunțul făcut înaintea duelului cu Toni Petrea. „A fost cel mai important lucru pentru mine!

Laurențiu Reghecampf a răbufnit după Universitatea Craiova - uta 0-0

Hepta

Toni Petrea a revenit recent pe banca lui FCSB, în locul lui Edi Iordănescu, tehnicianul plecat la presiunile lui Gigi Becali. Întrebat dacă adversarul este mai slab odată cu schimbarea antrenorului, Laurențiu Reghecampf nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FCSB | Laurențiu Reghecampf, înainte de meciul cu Toni Petrea

„Reghe” e sigur că, indiferent de adversar, meciul cu FCSB va fi unul de foc pentru Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor s-a concentrat asupra propriei echipe și nu a analizat prea mult jocul roș-albaștrilor.

„Eu am avut foarte multe lucruri de făcut săptămâna aceasta, în primul rând să reglez problema pe care o avem noi. Nu știu cum va fi FCSB, dacă e mai slabă sau mai bună, sunt aceeași echipă, cu aceeași jucători care vor să ia campionatul.

Noi nu ne uităm la acest lucru, pentru mine cel mai important lucru a fost să-mi reglez problemele mele. Se vor întâlni două echipe care joacă fotbal, va fi un meci frumos”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă dinaintea meciului.

Laurențiu Reghecampf și Toni Petrea au lucrat împreună la FCSB în perioada 2012-2014 și 2015-2017. Duelul de mâine va fi primul pentru ei din postura de adversari.

Reclamă

Toni Petrea a vorbit despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Deși s-a speculat că Laurențiu Reghecampf și Toni Petrea s-ar fi certat în momentul când drumurile lor s-au despărțit, actualul antrenor al lui FCSB a negat categoric zvonurile.

„Mă bucură revederea cu fostul meu coleg, Laurenţiu Reghecampf. E ceva nou, este prima dată când ne întâlnim ca adversari. Am convingerea că va fi un meci frumos. Am o relaţie normală cu el, comunicăm, am mai discutat. Am păstrat o relaţie foarte bună cu el.

Niciodată nu m-am certat cu cineva din familia Reghecampf, cu Laur sau cu altcineva, am plecat din anumite motive, dar plecarea mea nu are nicio legătură cu faptul că am fi avut probleme. Știu că e preocupat de atac, de pressing, îi cunosc filosofia și sper să pot specula anumite lucruri care le funcționează lor foarte bine„, a spus Toni Petrea, în conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea meciului direct, Universitatea Craiova și FCSB sunt despărțite de șase puncte în Liga 1. Echipa lui Toni Petrea este pe locul secund, în timp ce cea a lui Laurențiu Reghecampf completează podiumul.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și