Închide meniul

„Este FCSB mai slabă?” Laurențiu Reghecampf, răspuns categoric. Anunțul făcut înaintea duelului cu Toni Petrea. „A fost cel mai important lucru pentru mine!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2021, 13:42

Reclamă
„Este FCSB mai slabă? Laurențiu Reghecampf, răspuns categoric. Anunțul făcut înaintea duelului cu Toni Petrea. „A fost cel mai important lucru pentru mine!

Laurențiu Reghecampf a răbufnit după Universitatea Craiova - uta 0-0

Hepta

Toni Petrea a revenit recent pe banca lui FCSB, în locul lui Edi Iordănescu, tehnicianul plecat la presiunile lui Gigi Becali. Întrebat dacă adversarul este mai slab odată cu schimbarea antrenorului, Laurențiu Reghecampf nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FCSB | Laurențiu Reghecampf, înainte de meciul cu Toni Petrea

„Reghe” e sigur că, indiferent de adversar, meciul cu FCSB va fi unul de foc pentru Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor s-a concentrat asupra propriei echipe și nu a analizat prea mult jocul roș-albaștrilor.

„Eu am avut foarte multe lucruri de făcut săptămâna aceasta, în primul rând să reglez problema pe care o avem noi. Nu știu cum va fi FCSB, dacă e mai slabă sau mai bună, sunt aceeași echipă, cu aceeași jucători care vor să ia campionatul.

Noi nu ne uităm la acest lucru, pentru mine cel mai important lucru a fost să-mi reglez problemele mele. Se vor întâlni două echipe care joacă fotbal, va fi un meci frumos”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă dinaintea meciului.

Laurențiu Reghecampf și Toni Petrea au lucrat împreună la FCSB în perioada 2012-2014 și 2015-2017. Duelul de mâine va fi primul pentru ei din postura de adversari.

Reclamă

Toni Petrea a vorbit despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Deși s-a speculat că Laurențiu Reghecampf și Toni Petrea s-ar fi certat în momentul când drumurile lor s-au despărțit, actualul antrenor al lui FCSB a negat categoric zvonurile.

„Mă bucură revederea cu fostul meu coleg, Laurenţiu Reghecampf. E ceva nou, este prima dată când ne întâlnim ca adversari. Am convingerea că va fi un meci frumos. Am o relaţie normală cu el, comunicăm, am mai discutat. Am păstrat o relaţie foarte bună cu el.

Niciodată nu m-am certat cu cineva din familia Reghecampf, cu Laur sau cu altcineva, am plecat din anumite motive, dar plecarea mea nu are nicio legătură cu faptul că am fi avut probleme. Știu că e preocupat de atac, de pressing, îi cunosc filosofia și sper să pot specula anumite lucruri care le funcționează lor foarte bine„, a spus Toni Petrea, în conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea meciului direct, Universitatea Craiova și FCSB sunt despărțite de șase puncte în Liga 1. Echipa lui Toni Petrea este pe locul secund, în timp ce cea a lui Laurențiu Reghecampf completează podiumul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și