Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | Gigi Becali: ”Toni Petrea a făcut schimbările. Altă întrebare!” Craiova și-a jucat ultima carte

Antena Sport Publicat: 28 noiembrie 2021, 23:10

Reclamă
Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | Gigi Becali: ”Toni Petrea a făcut schimbările. Altă întrebare!” Craiova și-a jucat ultima carte

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă

Hepta

”Schimbările le-a făcut Toni Petrea. Altă întrebare. Nu mă gândesc al alte schimbări. Când merge echipa bine. Jocul e cel care îmi place mie. Mingea la noi, posesia. E adevărat că în a doua repriză au fost ei mai buni, dar noi conduceam. Au avut ei ocazii, dar nu clare. Nu au avut şutul lui Şut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Posesia a fost a Craiovei pentru că dacă noi am avut 2-1 s-a mizat pe asta.
Nu mi-a fost frică de niciun fel că pierdem jocul. Dacă mingea a fost numai la noi, nu ai cum să pierzi. Nu mi-a fost frică!

Gigi Becali, după Universitatea Craiova – FCSB 2-3: ”Şi-au jucat ultima carte. Trebuia să fie meciul anului”

N-a fost o ocazie foarte clară la Ivan. Poate fac şi eu ca Nistor, n-am văzut bara, dar a fost periculoasă. Eram mulţumit… nu e cu dacă aici. Eu sunt mulţumit de joc. Dacă venea Messi şi dădeam noi două goluri…

Trebuie să luaţi în calcul că am jucat cu o Craiova la 14 puncte în spatele Clujului. Şi-au jucat ultima carte. Trebuia să fie meciul anului. Ei nu mai au șanse la titlu. Eram mulţumit de prima repriză, dar nu avea cum să fie. Eram mulţumit şi de egal, dar meciul nu putea să fie pierdut”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport. 

Toni Petrea, reproşuri pentru jucători după Universitatea Craiova – FCSB 2-3

La finalul partidei, Toni Petrea i-a criticat pe jucători pentru greșelile făcute.

Reclamă

„Un meci aşa cum am anticipat, foarte dificil. Un adversar care mă aşteptam să ne pună probleme. Am reuşit să rezistăm primele 20 de minute. Am permis adversarului să vină peste noi. Nu am renunţat la luptă şi am crezut până la final în victorie. Am primit goluri pe două greşeli. Avem în lot jucători valoroşi, foarte buni, care pot face diferenţa în orice minut.

Le dau încredere, curaj. Pe mine mă deranjează faptul că am pierdut mingea şi permitem adversarului să producă panică. Nu cred că Universitatea Craiova a ieşit din lupta pentru titlu. Jocul are 90 de minute, ne dorim întotdeauna să începem bine. Se aşteaptă de la Budescu sclipiri şi să aibă pase foarte bune”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului.

La partidă au asistat câteva mii de spectatori. Iniţial, ei ar fi trebuit să părăsească stadionul la ora 21.00, însă autorităţile au anunţat că suporterii pot asista la tot meciul, astfel că au rămas în tribune până la final.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei Vezi toate știrile
Citește și