Închide meniul

Lovitură dură pentru Laurenţiu Reghecampf! Şi-a pierdut unul dintre cei mai buni jucători: „A avut dureri mari, nici nu putea să calce”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 noiembrie 2021, 12:20

Reclamă
Lovitură dură pentru Laurenţiu Reghecampf! Şi-a pierdut unul dintre cei mai buni jucători: „A avut dureri mari, nici nu putea să calce

Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat propria echipă

Profimedia

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 a fost meciul care aproape i-a scos pe olteni din lupta pentru titlu. Dacă CFR Cluj o bate în această seară pe Academica Clinceni, ardelenii se îndepărtează la 17 puncte de echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură dură pentru Laurenţiu Reghecampf

Dar asta nu e tot. Căpitanul echipei lui Laurenţiu Reghecampf, Nicuşor Bancu a ieşit de pe teren în urma unui duel cu Vali Creţu de la FCSB. Accidentarea fundaşului pare să fie una extrem de serioasă. Laurențiu Reghecampf riscă să nu se mai bazeze până la finalul anului pe Nicușor Bancu. Se pare că Bancu s-a ales cu o entorsă în partea a doua a meciului, iar fundașul a fost înlocuit cu Căpățînă, în minutul 84. Au fost, mai mult ca sigur, ultimele minute pe gazon în 2021 pentru Nicuşor Bancu.

„Bancu nici putea să calce și a avut dureri mari după meci. De aceea, nici n-a putut să vină la interviuri și să discute cu jurnaliștii”, spun surse din cadrul echipei oltene, conform prosport.ro. Nicuşor Bancu urmează să facă mai multe investigaţii amănunţite chiar astăzi, dar sunt şanse mari să nu mai apară pe teren în 2021, mai spune sursa citată.

Oltenii lui Reghe nu sunt siguri de prezenţa în play-off

Dacă lupta pentru titlu pare încheiată pentru echipa antrenată de către Laurenţiu Reghecampf, acum oltenii tremură serios şi pentru prezenţa în play-off. Universitatea Craiova a picat pe locul 4 al clasamentului şi urmează noi întâlniri decisive. Pe lângă întâlnirea la prima vedere facilă din sferturile Cupei României, cu divizionara C, Fliaşi, oltenii mai au de jucat în 2021 cu Voluntari în deplasare, apoi o primesc acasă pe UTA și încheie anul cu cel mai accesibil adversar: Gaz Metan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și