Închide meniul

Lovitură dură pentru Laurenţiu Reghecampf! Şi-a pierdut unul dintre cei mai buni jucători: „A avut dureri mari, nici nu putea să calce”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 noiembrie 2021, 12:20

Lovitură dură pentru Laurenţiu Reghecampf! Şi-a pierdut unul dintre cei mai buni jucători: „A avut dureri mari, nici nu putea să calce

Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat propria echipă

Profimedia

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 a fost meciul care aproape i-a scos pe olteni din lupta pentru titlu. Dacă CFR Cluj o bate în această seară pe Academica Clinceni, ardelenii se îndepărtează la 17 puncte de echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură dură pentru Laurenţiu Reghecampf

Dar asta nu e tot. Căpitanul echipei lui Laurenţiu Reghecampf, Nicuşor Bancu a ieşit de pe teren în urma unui duel cu Vali Creţu de la FCSB. Accidentarea fundaşului pare să fie una extrem de serioasă. Laurențiu Reghecampf riscă să nu se mai bazeze până la finalul anului pe Nicușor Bancu. Se pare că Bancu s-a ales cu o entorsă în partea a doua a meciului, iar fundașul a fost înlocuit cu Căpățînă, în minutul 84. Au fost, mai mult ca sigur, ultimele minute pe gazon în 2021 pentru Nicuşor Bancu.

„Bancu nici putea să calce și a avut dureri mari după meci. De aceea, nici n-a putut să vină la interviuri și să discute cu jurnaliștii”, spun surse din cadrul echipei oltene, conform prosport.ro. Nicuşor Bancu urmează să facă mai multe investigaţii amănunţite chiar astăzi, dar sunt şanse mari să nu mai apară pe teren în 2021, mai spune sursa citată.

Citește și:

Oltenii lui Reghe nu sunt siguri de prezenţa în play-off

Dacă lupta pentru titlu pare încheiată pentru echipa antrenată de către Laurenţiu Reghecampf, acum oltenii tremură serios şi pentru prezenţa în play-off. Universitatea Craiova a picat pe locul 4 al clasamentului şi urmează noi întâlniri decisive. Pe lângă întâlnirea la prima vedere facilă din sferturile Cupei României, cu divizionara C, Fliaşi, oltenii mai au de jucat în 2021 cu Voluntari în deplasare, apoi o primesc acasă pe UTA și încheie anul cu cel mai accesibil adversar: Gaz Metan.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și