Închide meniul

Balonul de Aur 2021 | Nemţii fac scandal uriaş după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur. „”De ce nu i l-au dat lui Pele? Cine l-a votat acum a votat în memoria lui Messi”

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 12:29

Reclamă
Balonul de Aur 2021 | Nemţii fac scandal uriaş după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur. „De ce nu i l-au dat lui Pele? Cine l-a votat acum a votat în memoria lui Messi

Nemţii fac scandal uriaş după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur

Profimediaimages

Cei de la Bild nu pun la îndoială valoarea lui Messi, dar oferă motivele pentru care nu ar fi meritat Balonul de Aur, chiar dacă a condus Argentina spre victoria uriaşă din Copa America.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balonul de Aur 2021 | Bild a făcut praf decizia ca Lionel Messi să ia Balonul de Aur

„Sunt mulţi jucători mai buni decât Messi în acest sezon. Felicitări, dar nu este meritat. Multă lume a dat din cap după această decizie. Un singur argument e pro Messi, primul titlu important al carierei, cu Argentina.

În rest, el a avut parte de un sezon slab cu Barcelona, care s-a terminat în optimile Champions League şi pe locul 3 în La Liga. După mutarea la PSG, el a stat în umbra mai multor jucători, Kylian Mbappé, Neymar sau Marquinhos. Cel puţin doi sunt mai buni decât el.

Nu încape îndoială, el a fost cel mai bun jucător din lume. Dar cine l-a votat acum, a votat în memoria lui Messi din trecut. Premiul ar putea ajunge şi la Pele. Şi el a fost bun”, scriu cei de la Bild.

Balonul de Aur 2021 | Iker Casillas, atac dur la adresa France Football

Iker Casillas a răbufnit la adresa celor de la France Football după ce Lionel Messi a primit Balonul de Aur pentru a șaptea oară în carieră.

Reclamă

”Îmi este din ce în ce mai greu să cred în premiile fotbalistice. Pentru mine, Messi este unul dintre cei mai buni 5 jucători din toată istoria, dar trebuie să începi să știi să catalogezi cei mai remarcabili jucători la finalul unui sezon. Nu e chiar atât de greu! Alții fac să fie greu!”, a scris San Iker pe Twitter.

Un alt nume mare al fotbalului mondial, Lothar Matthaus, câștigător al trofeului în 1990, susține că Robert Lewandowski trebuia să fie recompensat cu Balonul de Aur 2021.

Reclamă 4 / 0/3

„Sincer, nu mai înțeleg nimic. Cu tot respectul pentru Messi și pentru ceilalți mari jucători nominalizați, niciunul nu merita Balonul de Aur mai mult decât Lewandoswki”, a spus și legendarul Matthaus, citat de Sky Germania.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și