Închide meniul

Balonul de Aur 2021 | Nemţii fac scandal uriaş după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur. „”De ce nu i l-au dat lui Pele? Cine l-a votat acum a votat în memoria lui Messi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 12:29

Balonul de Aur 2021 | Nemţii fac scandal uriaş după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur. „De ce nu i l-au dat lui Pele? Cine l-a votat acum a votat în memoria lui Messi

Nemţii fac scandal uriaş după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur

Profimediaimages

Cei de la Bild nu pun la îndoială valoarea lui Messi, dar oferă motivele pentru care nu ar fi meritat Balonul de Aur, chiar dacă a condus Argentina spre victoria uriaşă din Copa America.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balonul de Aur 2021 | Bild a făcut praf decizia ca Lionel Messi să ia Balonul de Aur

„Sunt mulţi jucători mai buni decât Messi în acest sezon. Felicitări, dar nu este meritat. Multă lume a dat din cap după această decizie. Un singur argument e pro Messi, primul titlu important al carierei, cu Argentina.

În rest, el a avut parte de un sezon slab cu Barcelona, care s-a terminat în optimile Champions League şi pe locul 3 în La Liga. După mutarea la PSG, el a stat în umbra mai multor jucători, Kylian Mbappé, Neymar sau Marquinhos. Cel puţin doi sunt mai buni decât el.

Nu încape îndoială, el a fost cel mai bun jucător din lume. Dar cine l-a votat acum, a votat în memoria lui Messi din trecut. Premiul ar putea ajunge şi la Pele. Şi el a fost bun”, scriu cei de la Bild.

Citește și:

Balonul de Aur 2021 | Iker Casillas, atac dur la adresa France Football

Iker Casillas a răbufnit la adresa celor de la France Football după ce Lionel Messi a primit Balonul de Aur pentru a șaptea oară în carieră.

Reclamă

”Îmi este din ce în ce mai greu să cred în premiile fotbalistice. Pentru mine, Messi este unul dintre cei mai buni 5 jucători din toată istoria, dar trebuie să începi să știi să catalogezi cei mai remarcabili jucători la finalul unui sezon. Nu e chiar atât de greu! Alții fac să fie greu!”, a scris San Iker pe Twitter.

Un alt nume mare al fotbalului mondial, Lothar Matthaus, câștigător al trofeului în 1990, susține că Robert Lewandowski trebuia să fie recompensat cu Balonul de Aur 2021.

Reclamă 4 / 0/3

„Sincer, nu mai înțeleg nimic. Cu tot respectul pentru Messi și pentru ceilalți mari jucători nominalizați, niciunul nu merita Balonul de Aur mai mult decât Lewandoswki”, a spus și legendarul Matthaus, citat de Sky Germania.

Recomandări
  • Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur
  • Nemţii de la Bild au făcut scandal

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și