Închide meniul

Lovitură teribilă pentru Dinamo: „Au dispărut fără urmă, s-a furat tot”. Cornel Dinu trage semnalul de alarmă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 noiembrie 2021, 16:56

Reclamă
Lovitură teribilă pentru Dinamo: „Au dispărut fără urmă, s-a furat tot. Cornel Dinu trage semnalul de alarmă

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu / Hepta

Vitrina de trofee a lui Dinamo a fost jefuită. O spune legendarul Cornel Dinu care dezvăluie faptul că au dispărut mai multe cupe din club. Printre cele mai importante ar fi Cupa Campionilor Europeni la volei și a Cupei Europei la rugby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură teribilă pentru Dinamo

Cornel Dinu spune că acestea au fost furate. Unele dintre ele lipsesc deja de la începuturile anilor 2000. Mi mult, pe lângă valoarea lor simbolică, unele dintre statuete erau şi scumpe. Ajungeau și la 20.000 de dolari deoarece erau confecționate din metale prețioase. Legenda „câinilor”, în vârstă de 73 de ani, confirmă că făptașii au dispărut fără urmă.

„În anul 2000 şi ceva, am intrat în biroul administratorului de la Dinamo, care fusese biroul sălii de trofee de la înfiinţare. Știu că acolo era Cupa Campionilor Europeni la volei, trofeul de când au câştigat Cupa Europei la rugby, erau nişte corăbii din acelea pe care le câştigasem noi din turneele din Spania, care erau de la 20.000 de dolari, erau cu argint, cu aur. Nu s-a mai găsit nimic! Era o sală mult mai mare decât studioul ăsta, totul s-a furat, ca la noi, s-a distrus totul. Nu vreau să mai intru în amănunte”, a declarat Cornel Dinu, conform telekom sport.ro.

Peste 30 de trofee a câștigat, de-a lungul timpului, doar echipa de fotbal, care a triumfat de 18 ori în campionat și de 13 ori în Cupa României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și