Închide meniul

Antrenor-surpriză pe lista FRF: „Sunt surprins şi mândru”. Cine i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 noiembrie 2021, 17:25

Reclamă
Antrenor-surpriză pe lista FRF: „Sunt surprins şi mândru. Cine i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi

Variantă incredibilă pentru înlocuirea lui Rădoi

Profimedia

Adrian Ursea ar putea fi noul selecţioner al României, după ce lui Mirel Rădoi îi expiră contractul cu Federaţia Română de Fotbal. Cei de la Comisia Tehnică au întocmit o listă mai lungă, iar fostul antrenor al lui Nice se află printre preferaţii FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi

Adrian Ursea a pregătit-o pe Nice până în această vară, când a fost înlocuit cu antrenorul campionei Lille, Christoph Galtier. Toată presa din Franţa a fost uimită de munca depusă Ursea la Nice. Acesta a fost remarcat și de oamenii de la FRF, care l-au pus pe o listă de nume care ar putea prelua banca echipei naționale. „Fără îndoială, sunt onorat că numele meu este nominalizat pentru postul de selecționer. În primul rând, sunt surprins, iar în al doilea, mândru.

A fi selecționerul unei echipe naționale și, mai ales a țării de origine, reprezintă foarte mult. În schimb, nu mă pot pronunța despre orice altceva datorită faptului că nu am avut niciun contact personal”, a declarat Adrian Ursea, conform playsport.ro.

Lista FRF cu posibilii viitori selecţioneri

”Fiecare membru al Comisiei Tehnice a vorbit, și-a expus un punct de vedere în ceea ce privește situația, criteriile, trecutul și viitorul antrenorului sau antrenorilor propuși. S-au conturat niște nume, 12 în total. Aceștia sunt cei doi Lucescu, Mircea și Răzvan, cei doi Iordănescu, junior și senior, Hagi, Pițurcă, Olăroiu, Dan Petrescu, Adrian Ursea, Adrian Mutu, Ladislau Boloni și Costel Gâlcă”, a declarat Aurel Țicleanu, conform sursei citate.

Dintre cei 12 antrenori, doi au refuzat, însă, deja oferta, Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu. De asemenea, Cosmin Olăroiu este greu de crezut că va accepta o eventuală propunere, având în vedere că a semnat de curând un contract al Al-Sharjah, grupare din Emiratele Arabe Unite.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și