Închide meniul

Antrenor-surpriză pe lista FRF: „Sunt surprins şi mândru”. Cine i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 noiembrie 2021, 17:25

Reclamă
Antrenor-surpriză pe lista FRF: „Sunt surprins şi mândru. Cine i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi

Variantă incredibilă pentru înlocuirea lui Rădoi

Profimedia

Adrian Ursea ar putea fi noul selecţioner al României, după ce lui Mirel Rădoi îi expiră contractul cu Federaţia Română de Fotbal. Cei de la Comisia Tehnică au întocmit o listă mai lungă, iar fostul antrenor al lui Nice se află printre preferaţii FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi

Adrian Ursea a pregătit-o pe Nice până în această vară, când a fost înlocuit cu antrenorul campionei Lille, Christoph Galtier. Toată presa din Franţa a fost uimită de munca depusă Ursea la Nice. Acesta a fost remarcat și de oamenii de la FRF, care l-au pus pe o listă de nume care ar putea prelua banca echipei naționale. „Fără îndoială, sunt onorat că numele meu este nominalizat pentru postul de selecționer. În primul rând, sunt surprins, iar în al doilea, mândru.

A fi selecționerul unei echipe naționale și, mai ales a țării de origine, reprezintă foarte mult. În schimb, nu mă pot pronunța despre orice altceva datorită faptului că nu am avut niciun contact personal”, a declarat Adrian Ursea, conform playsport.ro.

Lista FRF cu posibilii viitori selecţioneri

”Fiecare membru al Comisiei Tehnice a vorbit, și-a expus un punct de vedere în ceea ce privește situația, criteriile, trecutul și viitorul antrenorului sau antrenorilor propuși. S-au conturat niște nume, 12 în total. Aceștia sunt cei doi Lucescu, Mircea și Răzvan, cei doi Iordănescu, junior și senior, Hagi, Pițurcă, Olăroiu, Dan Petrescu, Adrian Ursea, Adrian Mutu, Ladislau Boloni și Costel Gâlcă”, a declarat Aurel Țicleanu, conform sursei citate.

Dintre cei 12 antrenori, doi au refuzat, însă, deja oferta, Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu. De asemenea, Cosmin Olăroiu este greu de crezut că va accepta o eventuală propunere, având în vedere că a semnat de curând un contract al Al-Sharjah, grupare din Emiratele Arabe Unite.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și