Închide meniul

Gică Hagi surprinde înainte de Farul Constanţa – Rapid: „Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectiv!” Care sunt explicațiile „Regelui”

Dragoș Vasile Publicat: 3 decembrie 2021, 18:36

Reclamă
Gică Hagi surprinde înainte de Farul Constanţa – Rapid: „Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectiv! Care sunt explicațiile „Regelui

Sepsi - Farul 1-0

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi surprinde înainte de Farul Constanţa – Rapid

Farul se află pe locul 8 în Liga 1, la două puncte distanţă de ultimul loc de play-off, şi a înregistrat doar 7 victorii în 17 etape. Gică Hagi a anunţat că obiectivul principal al echipei sale este de a deveni o forţă în campionat în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rapid e o echipă foarte bună, e greu să câştigi cu ei, chiar dacă au venit anul acesta în prima ligă. Ei au tradiţie, au personalitate, au un joc echilibrat, foarte bun individual, cu jucători foarte buni. E dificil, dar noi suntem încrezători. Am încredere că vom face un meci bun.

Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectivul Farului. Noi ne dorim, aşa am zis, că ne dorim, dar nu este obiectiv. Farul nu are cel mai mare buget din Divizia A, nu e cea mai bogată, ne dorim ca toate celelalte care îşi doresc. Cred că toate echipele din Liga 1 îşi doresc să ajungă în play-off. Noi nu am avut ca obiectiv declarat play-off-ul, am spus că ne dorim să ajungem acolo.

Farul se află în construcţie, trebuie să construim o echipă care să se bată cu echipele mari, cu bugete mari. Noi avem limitele noastre în buget, dar încercăm să construim ceva puternic şi asta se va face în timp, nu putem să facem de azi pe mâine”, a declarat Gheorghe Hagi în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Rapid.

Mihai Iosif, emoţii mari înainte de duelul cu Gică Hagi

Mihai Iosif are emoţii înainte de duelul cu Gică Hagi. „Un nou Hagi nu cred că se va naşte cel puţin cât eu voi trăi”, a spus antrenorul din Giuleşti, înainte de Farul – Rapid.

Reclamă

“Hagi e ceva unic pentru România. Are o echipă care joacă un fotbal frumos, o echipă foarte bună. Am spus acum câţiva ani că un nou Hagi nu cred că se va naşte cel puţin cât eu voi trăi”, a spus Iosif, înainte de duelul de la Constanţa.

Rapid va întâlni Farul Constanţa, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.30, în etapa a 18-a a Ligii 1. Rapidiştii ocupă locul 5 în clasament, cu 28 de puncte, iar Farul este pe 8, cu 26 de puncte. Lider în clasament este CFR Cluj, care are 45 de puncte. Giuleştenii vin după un 1-1 cu Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și