Închide meniul

Gică Hagi surprinde înainte de Farul Constanţa – Rapid: „Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectiv!” Care sunt explicațiile „Regelui”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 decembrie 2021, 18:36

Gică Hagi surprinde înainte de Farul Constanţa – Rapid: „Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectiv! Care sunt explicațiile „Regelui

Sepsi - Farul 1-0

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi surprinde înainte de Farul Constanţa – Rapid

Farul se află pe locul 8 în Liga 1, la două puncte distanţă de ultimul loc de play-off, şi a înregistrat doar 7 victorii în 17 etape. Gică Hagi a anunţat că obiectivul principal al echipei sale este de a deveni o forţă în campionat în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rapid e o echipă foarte bună, e greu să câştigi cu ei, chiar dacă au venit anul acesta în prima ligă. Ei au tradiţie, au personalitate, au un joc echilibrat, foarte bun individual, cu jucători foarte buni. E dificil, dar noi suntem încrezători. Am încredere că vom face un meci bun.

Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectivul Farului. Noi ne dorim, aşa am zis, că ne dorim, dar nu este obiectiv. Farul nu are cel mai mare buget din Divizia A, nu e cea mai bogată, ne dorim ca toate celelalte care îşi doresc. Cred că toate echipele din Liga 1 îşi doresc să ajungă în play-off. Noi nu am avut ca obiectiv declarat play-off-ul, am spus că ne dorim să ajungem acolo.

Farul se află în construcţie, trebuie să construim o echipă care să se bată cu echipele mari, cu bugete mari. Noi avem limitele noastre în buget, dar încercăm să construim ceva puternic şi asta se va face în timp, nu putem să facem de azi pe mâine”, a declarat Gheorghe Hagi în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Rapid.

Mihai Iosif, emoţii mari înainte de duelul cu Gică Hagi

Mihai Iosif are emoţii înainte de duelul cu Gică Hagi. „Un nou Hagi nu cred că se va naşte cel puţin cât eu voi trăi”, a spus antrenorul din Giuleşti, înainte de Farul – Rapid.

Reclamă

“Hagi e ceva unic pentru România. Are o echipă care joacă un fotbal frumos, o echipă foarte bună. Am spus acum câţiva ani că un nou Hagi nu cred că se va naşte cel puţin cât eu voi trăi”, a spus Iosif, înainte de duelul de la Constanţa.

Rapid va întâlni Farul Constanţa, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.30, în etapa a 18-a a Ligii 1. Rapidiştii ocupă locul 5 în clasament, cu 28 de puncte, iar Farul este pe 8, cu 26 de puncte. Lider în clasament este CFR Cluj, care are 45 de puncte. Giuleştenii vin după un 1-1 cu Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și