Închide meniul

Lionel Messi, cea mai mică notă în L’Equipe, după Lens – PSG 1-1. Argentinianul, „taxat” de jurnaliștii francezi

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 9:57

Reclamă
Lionel Messi, cea mai mică notă în LEquipe, după Lens – PSG 1-1. Argentinianul, „taxat de jurnaliștii francezi

Lionel Messi, cea mai mică notă în L'Equipe, după Lens - PSG 1-1

Profimedia

Lionel Messi a fost titular în meciul cu Lens, în timp ce Kylian Mbappe a rămas rezervă, iar Neymar, accidentat, nu a făcut parte din lot. Evoluția argentinianului nu i-a încântat însă pe jurnaliștii de la L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, cea mai mică notă în L’Equipe, după Lens – PSG 1-1

Starul care a cucerit recent al șaptelea său Balon de Aur a primit nota 4 din partea francezilor, cea mai mică acordată jucătorilor lui PSG. Și Danilo Pereira, Leandro Paredes și Keylos Navas au primit aceeași notă ca Lionel Messi.

Remarcatul celor de la L’Equipe a fost fundașul Prsnel Kimpembe, care a fost notat cu 7. „Prea discreți!„, a titrat celebrul cotidian francez, cu referire la prestația lui Lionel Messi și a lui Kylian Mbappe.

Cu toate că a fost „taxat” de jurnaliștii francezi, cifrele lui Messi din meciul cu Lens au arătat mai bine ca în alte partide. Argentinianul a avut cinci șuturi, dintre care unul a lovit bara, și a creat două faze periculoase, irosite însă de coechipierii săi.

Reclamă

PSG a fost la un pas să piarda pe terenul lui Lens, după ce Fofana a înscris în minutul 62, dar parizienii s-au salvat în prelungiri, când Gini Wijnaldum a înscris în minutul 90+2, din pasa lui Mbappe, intrat de pe bancă. După acest rezultat, PSG rămâne lider autoritar în Franța, cu 42 de puncte, la 13 lungimi de locul 2, ocupat de Marseille, care are un meci mai puțin.

Pentru Messi a fost al 12 meci din toate competițiile în acest sezon la PSG. Argentinianul are un singur gol în Ligue 1 și trei reușite în Champions League.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și